Hjulen snurrar med komplett sortiment

Mer än 5000 artiklar i sortimentet gör Swede-Wheel till Nordens mest kompletta hjulleverantör. Och produktionen i Hillerstorp fortsätter att växa. Läs mer »

Strategisk investering skapar tillväxt

Specialisten inom bandbearbetning har blivit helhetsleverantör inom plåt. Nu plockar AMV hem allt fler ordrar och växer på marknaden. Läs mer »

Det omöjliga blir möjligt med tråd

De har 60 års erfarenhet av tråd – och är fortfarande lika nyfikna. Kanske är det därför allt fler designers väljer att anlita R-Kås i Gnosjö. Läs mer »

Tillväxt och utveckling i anrik fabrik

De är ledande nordisk producent av hushållsprodukter som gör livet lite enklare. Nu satsar Orthex Group på utveckling av tillverkningen i Gnosjö. Läs mer »

Tillväxtsatsningar hos Formteknik

Det är ett företag med vind i seglen. Bara under det senaste halvåret har Formteknik investerat nära 10 miljoner i nya maskiner och renoverad fasad. Läs mer »

Fortsatt tillväxt med nya marknader

Genom sitt samarbete med en dansk kund har Steelnova tagit hem produktionen av en exklusiv designad rollator för den tyska privatmarknaden. Läs mer »

Kvalitetssäkra för höjd konkurrenskraft

Kvalitetskontroll och mätteknik är en viktig faktor för utveckling och tillväxt. Här erbjuder MIG mätteknik lösningar för företag i Gnosjöregionen. Läs mer »

Senaste reportagen

Fler reportage »

Laserstans i GnosjöVärnamo IndustriExpo 2017 (stor)Industrilogistik ABEboss mellanannons 2014Holmgrens plast (mellan)MIG Mätteknik i GnosjöGårö plåtprodukter