Företagsportalen GnosjoRegion.se

PULS Bemanning AB

Attraktiv arbetsgivare – hög kundnöjdhet

12 oktober 2017
För Puls Bemanning AB är omsorgen om de anställda nyckeln till framgång. "Vi ger dem förutsättningar för att bli rätt person på rätt plats."
Det säger Jonas Stigemyr, Puls Bemanning. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare skapar man också en högre kundnöjdhet. Företag som anlitar Puls Bemanning vet att den personal som kommer ut för att göra jobbet är väl förberedd.
- Vi vill alltid ge våra anställda rätt förutsättningar för att lyckas med det jobb de skickas ut till, säger Johan Gunnarsson.

Vad är Puls-kvalitet? Högst kundnöjdhet, engagemang och förtroende, säger (fr v) Emir Cosic, Patrik Eld, Johan Gunnarsson och Jonas Stigemyr.

Fingertoppskänsla i matchningen

Det handlar om förtroende och stöd likaväl som fingertoppskänsla i matchningsprocessen. Och så förstås det unika koncept som Puls Bemanning arbetar utifrån - att förutbilda och introducera den inhyrda personalen.
- Vi vet vilka krav kunden ställer och vi förbereder personalen så att vi matchar de kraven, säger Patrik Eld.

Fotbollsspelaren och bemanningsprofilen Emir Cosic har tagit ett nytt steg i karriären och jobbar nu som säljare hos Puls Bemanning.

Personalen trivs hos Puls

Det är en konjunkturberoende bransch. När industrin går bra så har även bemanningsföretagen fullt upp - och så intensivt som det är just nu har det inte varit på länge, menar Patrik. Konkurrensen om arbetskraften i regionen är stenhård.
- Och det har tagit bra fart hos oss, vi har ryktet med oss om att vara en attraktiv arbetsgivare. Personalen trivs hos oss och det tror jag beror på att vi lägger mycket tid och kraft på dem genom allt ifrån personalträffar till fester och olika arrangemang, säger Jonas Stigemyr.

Ledande på kollektivsidan

Puls Bemanning med sina kontor i Anderstorp och Värnamo täcker idag in ett område som sträcker sig från Vaggeryd och Hestra i norr till Ljungby och Hyltebruk i söder.
- Vi har potential att vara ledande på kollektivsidan i regionen och det är också vårt mål. Men det behöver inte innebära störst volym, däremot vill vi ha bäst kvalitet, säger Emir Cosic.

Varje år anställer Puls Bemanning strax över 200 personer och under 2017 räknar man med att växa med ytterligare 20-30 procent i omsättning.

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Snabbfakta

Antal anställda:
80
Omsättning:
36960 tSEK
Organisationsnr:
556803-3343
Kommun:
Gislaved
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Personaluthyrning,
  • Bemanning,
  • Lego,
  • Montering,
  • Rekrytering,
  • Verksamhetsutveckling