GnosjoRegion.se

Pack & Montage i Värnamo AB

Snabb hjälp när nöden är som störst

4 januari 2018
De erbjuder stödtjänster inom produktion till konkurrenskraftiga priser. Pack & Montage i Värnamo hjälper kunden att kapa toppar och öka lönsamheten.
- Verksamheten får aldrig stanna hos våra kunder. Vi tar oss an en hel del akutjobb och har hela tiden kapacitet för snabba utryckningar. Vi tvekar inte att jobba både kvällar, helger och nätter när det behövs, säger Janne Johansson, delägare Pack & Montage AB.

Personalen på Pack & Montage är alltid redo att rycka in när en kund behöver akut hjälp.

Brett utbud av tjänster

Uppdragen gäller allt ifrån packning och montering till sortering, kvalitetskontroller och efterbearbetning. 1000 kvm höglager med pallställ finns att tillgå för de kunder som så behöver. Man kan även bistå med tillfälliga personalbehov och utföra kundens jobb antingen i egna lokaler eller på plats hos kund.
- Idag jobbar vi med ett flertal stora och mycket kända företag i regionen, företag som sysslar med volymproduktion, säger Janne.

Noggranna kvalitetskontroller 

Själva poängen är att kunden frigör tid och kapacitet att ägna sig åt sin kärnverksamhet. Särskilt vad gäller kvalitetskontroller har Pack & Montage märkt en ökad efterfrågan.
- Och det är ett uppdrag vi tar på största allvar. Våra kontroller garanterar kvalitet, säger Janne.
Företaget har 18 anställda och den gemensamma målsättningen för personalen är att ständigt vara på tå för att erbjuda absolut bästa service.


Kvalitetskontroller är en viktig och växande del av Pack & Montages kunderbjudande. 

Kvalitativ, snabb och prisvärd hjälp

- Vår första fråga är alltid - vad kan vi hjälpa till med? Vi frigör tid för kundens kärnverksamhet, vi kapar toppar, vi kan lösa problem kvalitativt, snabbt och väldigt prisvärt. Det här är Småland! säger Janne Johansson. 

"Vi hjälper våra kunder att frigöra tid för sin kärnverksamhet" säger Janne Johansson och Amanda Micha, Pack & Montage AB.


Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Snabbfakta

Antal anställda:
18
Omsättning:
3000 tSEK
Organisationsnr:
556864-6607
Kommun:
Värnamo
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Packning,
  • Bemanning,
  • Montering,
  • Uthyrning,
  • Sortering,
  • Efterbearbetning
Robec (mellan) slipningAxelent Engineering (stor)ForshedaverkenBraiformGårö plåtprodukterJSS Verktyg AB (mellan)Holmgrens Plast