En verkstad som erbjuder byte av däck och fälgar ska också kunna hjälpa till med förvaring och däck under vinter och sommarsäsong. i
GnosjoRegion.se

Däck och fälgar

5 snabba tips om däck och fälgar

  1. Byt vinterdäck hos en verkstad som kan lagra sommardäcken.
  2. Ta reda på om däck och fälgar eventuellt slits ut i onödan på grund av felaktig positionering och placering.
  3. Få tips om dubbdäck och vinterdäck från en verkstad som jobbar med däck och fälgar.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Verkstad, däck o fälgar » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Är det redan vinter igen? Sommaren flög förbi och plötsligt så inser man att något måste göras fort för annars blir det olagligt att köra med bilen … Det kan kännas krångligt att behöva uppsöka en verkstad för att ta hand om däck och fälgar. Man har ingen lust att släpa fram de gamla däcken från källaren för att sedan stuva in sommardäcken på samma plats. Den som upplever att däcken och fälgarna utgör en extra syssla som man helst vill glömma bort bör se närmare på verkstäder som kan utföra en komplett service där man slipper all hantering.

Verkstad, däck o fälgar

 

Verkstad, däck o fälgar

Hyra däckplats

Egentligen är ett däckbyte en ganska enkel sak. Om det är själva förvaringen och hanteringen av däcken som känns besvärlig så kan man vända sig till en verkstad som hyr ut däckplats. Det här betyder att man bokar en tid då det är dags att byta ut däcken. Sedan kommer verkstaden att ta hand om däck och fälgar så att man alltid vet att man har godkända däck på bilen och att de som ska användas kommande säsong finns i tryggt förvar. Genom att hyra en däckplats så försäkrar man sig om att däcken inte skadas på grund av förvaring som inte är hälsosam för gummi och metalldelar.

Verkstad, däck o fälgar i Gnosjöregionen

 

Alvén & Ingvarsson AB, Verkstad, däck o fälgar
Alvén & Ingvarsson AB

SMÅLANDSSTENAR

Däck och fälgar online hos Alvén & Ingvarsson. Genom stora inköpsvolymer och egen import kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Tack vare alla våra år i branschen och den kunskap och erfarenhet som det ger kan vi hjälpa dig att välja rätt däck och fälgar till din bil. Hos oss kan du känna dig trygg med ditt köp. Vi erbjuder både postorder och egen verkstad.
Läs mer »
 

www.alven-ingvarsson.se »


 

Svenstigs Bil AB , Verkstad, däck o fälgar
Svenstigs Bil AB

Värnamo

Svenstigs bedriver försäljning av Audi, Volkswagen och Skoda personbilar, Volkswagen Transportbilar samt Scania Lastbilar. Vi är även ackrediterad verkstad för dessa märken samt för Seat och Irizar.
Läs mer »

Reportage
Nysatsning hos anrik bilfirma

Läs mer »
 

Däck & fälgar

 

Enkla byten och reparationer

När man byter däck så kanske man upptäcker att de är så slitna att de inte längre är säkra att köra med. I detta läge så är det bara att kasta och titta på nya däck. Hos en verkstad som byter däck så kan man få hjälp med att göra sig av med de gamla däcken på ett miljövänligt vis och också med att få fatt i nya däck. Om man även behöver en mindre reparation av däck och fälg så ska verkstaden kunna hjälpa till med detta. Det är sällan som den här typen av reparationer tar mer än någon timme beroende på om det är fler som väntar på sin tur.

Köpa däck online

Den som klarar av sina byten av däck själv behöver kanske inte någon verkstad. För att få bästa pris på däck och fälgar så måste man inte nödvändigtvis köpa dessa via en verkstad. Man kan köpa däck online, både nytt och begagnat. Det gäller förstås att inte bli lurad och att bara köpa från pålitliga källor. I vissa fall kanske man kan samarbeta med en verkstad som har en bra källa för fälgar och däck online så att man får bästa pris på byte, reparationer och eventuell förvaring. Genom att handla på nätet så kan man spara pengar men ändå få bästa kvalitet.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Bil & transport | Bil, truck | Transporter | Verkstad, däck o fälgar

Här hittar du fler avdelningar som handlar om däck och fälgar

 

Visste du att...

Dubbdäck ger ett bättre grepp och är bättre än vanliga vinterdäck vid frosthalka.