Kassadiskar är en central del av en butiks inredning som ställer höga krav på estetik, användarvänlighet samt material. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Användbara och snygga kassadiskar

5 snabba tips om kassadiskar

  1. Välj alltid kassadiskar utifrån typ av butik, då vad som är lämplig design skiljer sig kraftigt beroende på vilka varor som ska hanteras.
  2. Satsa på slitstarka material som kräver så lite underhåll som möjligt.
  3. Undersök möjligheten till att eventuellt skaffa begagnade kassadiskar.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Kassadiskar » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Kassadiskar används i en mängd butikssammanhang, och beroende på vilken typ av butik samt vilken form av disk det handlar om behöver de uppfylla olika behov. En kassadisk är en central del av butiksinredningens estetik samtidigt som den ställer höga krav på funktionalitet och användarvänlighet, så se till att ta alla viktiga aspekter i beaktande vid valet.

Kassadiskar

 

Kassadiskar : Kassadisklinje på konditori

Rätt kassadisk för rätt butik

En kassadisk kan se ut på en mängd olika sätt och olika sorters design passar olika butiker. Vissa kassadiskar är konstruerande för arbete stående medan andra för arbete sittande, och lämnar dessutom olika mycket arbetsyta beroende på om produkterna som ska gå genom disken är små eller mer skrymmande. En kassadisk behöver heller inte vara dyr utan det finns idag mängder med både billiga och dyrare alternativ på marknaden.

Kassadiskar i Gnosjöregionen

 

Awal Display AB , Kassadiskar
Awal Display AB

HILLERSTORP

Att exponera varor på ett tilltalande sätt ökar försäljningschanserna avsevärt, det vet vi. Vår ambition är att öka kundens lönsamhet genom att erbjuda snygga, praktiska och effektiva exponeringslösni
Läs mer »
 

www.awal.se »


Inredning i butiker

 

Kassadisk med tumlad sten

Estetik

Den estetiska biten av en kassadisk utseende är mycket viktig för butiker inom detaljhandeln, och detta är något som företag inom butiksinredningsbranschen är högst medvetna om. Därför kan man idag skapa diskar av alla möjliga material såsom glas, plast och metall samt leka med form och färg för att få till ett snyggt utseende. En kassadisk kan vara bland annat rund, halvcirkelformad, rektangulär samt öppen eller stängd och placeras mitt i butiken, mer diskret längs med väggarna eller som en hörndisk. Möjligheterna är oändliga, det gäller bara att tänka kreativt.

Smarta samarbeten

Då man har behov av en kassadisk så är sannolikheten stor att man även behöver annan form av butiksinredning såsom hyllanordningar och ställ. Därför kan det vara smart att samarbeta med företag som har erfarenhet inte bara kassadiskar utan även av annat nödvändigt möblemang. På så vis kan man beställa flera centrala inredningsdetaljer i samma tema, material och stil och garanterat få en enhetlig atmosfär i butiken. Dessutom blir priset ofta bättre då man beställer flera varor från samma företag.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Butiksinredning | Produktställ | Shop in shop | Skyltställ | Kassadiskar | Butiksbelysning | Butikshyllor | Väggpaneler | Galgar | Klädställ

Här hittar du fler avdelningar som handlar om kassadiskar

 

Visste du att...