Med catering så blir det lätt att hålla informationsmöten. Man kan få catering till alla tillfällen såsom möten, bröllop eller lunchen. i
GnosjoRegion.se

Nyheter

Catering i Gnosjöregionen

5 snabba tips om catering

  1. Vänd dig till ett cateringföretag med brett sortiment och god serviceinriktning.
  2. Boka dina evenemang i god tid så att du kan vara säker på att få det som du beställer.
  3. Det kan vara bra att vända sig till cateringfirmor som sysslar med helhetslösningar för olika typer av evenemang eftersom detta kan spara både tid och pengar.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Restaurang & catering » 
  5. Läs mer om Gnosjöregionens företag i vårt Magasin »

När cateringen som koncept kom till Sverige så var menyerna inte alltid så varierade. Man kunde få landgångar och sallader, och så fanns det catering med varm mat som tranporterades med värmeboxar. Sedan dess så har det hänt en hel del, och idag så är det inte bara den som ska ha en unik fest eller hålla bröllop som kan kräva lyx från cateringfirman. Man kan givetvis beställa en traditionell landgång med brieost och lax, men för vissa så kan thailändska rätter eller mexikanskt upplevas som intressantare.

Restaurang & catering

 

Service

Cateringfirman erbjuder inte bara maten. Att kunna slippa förberedelser är mycket viktigt. Därför ska bra cateringfirmor även kunna ta hand om service. Då de kommer med maten så bör tillbehör dukas upp så att allt är redo. För läkemedelskonsulenter och andra som jobbar med snabba lunchmöten så är detta oerhört viktigt. Man ska kunna slå sig ned direkt och sätta igång utan väntetid. Detta kräver förstås att cateringen kommer i tid. När man inleder ett samarbete med en ny cateringfirma så gäller det att boka på ett sätt som gör att man inte riskerar att få sitta och vänta på maten. Då det blir dags för fest och unika evenemang så kan man även behöva hjälp med serveringspersonal som är väl insatt i det som serveras och evenemangets tema.

Restaurang & catering i Gnosjöregionen

 

Haga Värdshus, Restaurang & catering
Haga Värdshus

Hillerstorp

På vardagarna erbjuder vi en välsmakande lunchbuffé med husmanskost och oftast pasta som alternativ.
Hagas trestjärniga hotell är öppet hela året, dygnet runt, vi finns alltid att nås via telefon.
På Haga finns möjlighet att arrangera fester, middagar, bröllop, minnesstunder och konferenser, alltid skräddarsytt efter dina önskemål.
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

 

Rixi i Hestra, Restaurang & catering
Rixi i Hestra

Hestra

Vi serverar Ala carte' Lunch Pizza Husmanskost Hamburgare Kebab Sallad Pasta

Vi har fulla rättigheter med bar och go musik.
Vårt motto är:
“God mat för ett gott humör”. Vi tror på att god mat är viktigt i livet,
den beskriver en härlig känsla så länge man noggrant väljer de bästa ingredienserna.
Läs mer »
 

 

Restaurang Ströget AB , Restaurang & catering
Restaurang Ströget AB

Gislaved

Våra Öppettider är:
Måndag-Fredag Lunch 11.30-14.00, Ala Carte 14.00-22.00
Lördagar: kl 18.00-22.00
Vi erbjuder även Take Away!
Måndag-Fredag 14.00-22.00
Lördag: 18.00-22.00
Läs mer »
 

Restaurang

 

Färdiga menyer eller skräddarsytt

De flesta cateringfirmor har färdiga menyer. Dessa ger en god indikation om vad de kan klara av. Om man vill beställa luncher så kanske man får ta en titt på en aktuell lunchmeny men det bör även vara möjligt att beställa mat från ordinarie sortiment. En fest eller ett bröllop kanske kräver en unik meny och då får man ta ett samtal med cateringföretagets säljare. Det blir eventuellt så att man möts och testar olika rätter för att komma fram till rätt meny. Ibland kan cateringföretag ta hand om allt som har med festen att göra. De arrangerar festlokal, mat och underhållning så att man bara måste tänka på vilka man vill bjuda och när festen börjar.

Regelbunden cateringservice

Om man vet att man kommer att behöva lunch varje dag eller andra regelbundna leveranser av mat och dryck så kan man samarbeta med ett bra cateringföretag. Eftersom antalet luncher som beställs kan variera så är det en fördel att jobba med catering som är flexibel. Man bör kunna skicka en beställning på morgonen för att få maten till lunch. Det finns förstås cateringföretag som är specialiserade på regelbundna beställningar och som även ger fördelaktiga priser för dessa. På så vis kan man slippa den tråkiga lunchlådan utan att detta kommer att kosta en förmögenhet.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Restaurang & catering

Här hittar du fler avdelningar som handlar om service till företag och privatpersoner

 

Visste du att...

En kallskänka jobbar i den del av cateringköket som står för de kalla rätterna som sallader och landgångar.