Emballage av kartong och well används flitigt inom olika områden. På kartong och well så kan man även trycka loggor och skapa ställ för broschyrer. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Nyheter

Kartonger av well för emballage

5 snabba tips om Kartong och well

  1. Se till att den kartong som används är miljövänlig.
  2. Tänk på emballagets vikt eftersom detta kommer att påverka kostnaden för transporter.
  3. Ta hjälp av en designer för att få fram unik presentreklam med hjälp av kartong och papp.
  4. Här hittar du företag som jobbar med Kartong o well » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Nu för tiden så behöver en papplåda alls inte se ut som en papplåda. Med kartong och well så kan man skapa presentförpackningar och displayer som är förrädiskt lika andra material. Med hjälp av tryck och unika former så får man fram billiga lösningar för tillfälliga projekt och displayer. Samtidigt så vet alla hur länge man kan dra nytta av en bra kartong. Kartonger och wellprodukter används förstås även för förvaring och för transporter där man måste ge sina varor och produkter ett extra skydd mot stötar och slitage.

Kartong o well

 

Bästa möjliga förpackningslösning

Ibland så kan det vara så att man vet att man behöver en förpackningslösning men man har verkligen ingen idé om hur denna ska se ut. Det är så mycket som spelar in och samtidigt som man kanske har behov av något som är snyggt och tilltalande så kan kostnaderna inte få sticka iväg hur som helst. I detta läge så är det viktigt att jobba med ett företag som kan erbjuda flexibla lösningar för kartong och wellförpackningar. Det ska gå bra att komma med den produkt eller vara som ska förpackas för att sedan få en skräddarsydd lösning.

Kartong o well i Gnosjöregionen

 

Ji-Ma Produkter AB , Kartong o well
Ji-Ma Produkter AB

SMÅLANDSSTENAR

JI-MA producerar och levererar kundanpassade träpallar till kunder, huvudsakligen inom Sverige.

Vid produktion av kundanpassade träpallar krävs en framtagningsprocess som uppfyller alla ställda krav på företaget. Vi har en anpassad maskinpark men det är personalen som är vår främsta resurs, där samverkan mellan olika avdelningar är självklart.
Läs mer »

Reportage
Rätt pall till rätt gods – i rätt tid

Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

 

DS Smith Packaging, Kartong o well
DS Smith Packaging

VÄRNAMO

DS Smith utvecklar och tillverkar förpackningar till hela Sveriges näringsliv.
Vårt kunderbjudande är till för alla. Liten såväl som stor.
Läs mer »

Reportage
Rätt förpackning gör hela skillnaden

Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

www.dssmithpackaging.se »


 

Hillerstorps Special Emballage AB, Kartong o well
Hillerstorps Special Emballage AB

HILLERSTORP

Special Emballage AB bildades 2009 med ambitionen att bistå Gnosjöregionens industrier med träförpackningar av olika slag.

De flesta av våra kunder finns i inredningsbranschen, metallindustrin eller är underleverantörer till diverse industrier och majoriteten av våra produkter har slutdestination utanför norden.

Läs gärna mer på vår hemsida:www.special-emballage.se
Läs mer »
 

Emballage

 

Displayer och broschyrställ

Har du tänkt på hur ofta man använder papp för att skapa ställ för broschyrer och varor? Dessa kommer ofta som en del av en kampanj och har tryck som gör att man kanske inte ens märker att stället är gjort av kartongmaterial. När butiker och kontor kan dra nytta av den här typen av displayer så är det en stor fördel. Det här är kostnadseffektiva lösningar som gör att man inte måste lägga så stora pengar på en kortare kampanj. Dessutom så är både kartongen och wellpappen material som folk tycker om. Det är så pass känt att det här är miljövänliga lösningar att folk undermedvetet har en positiv inställning till emballage som är gjorda med well och kartongmaterial.

Det går att få god balans och hållbarhet även med kartongdisplayer. Man måste inte nöja sig med en platt liten låda då det går att bygga ställ som motsvarar den höjd och storlek man hade fått från en metallprodukt.

Presenter och leveranser

Ett spännande område inom utvecklingen av kartongprodukter är det som omfattar presentförpackningar. Idag kan företag skapa unika emballage som fungerar som fantastisk presentreklam som går att skicka med posten eller helt enkelt dela ut vid speciella tillfällen. Med hjälp av well och kartong så kan man skapa förpackningar som är kopior av den produkt eller tjänst som man levererar. Godisföretaget kan skapa en gigantisk tablettask full med information och transportbolaget kanske tar fram en lastbil av papp som present vid företagsmässan. Materialet är kostnadseffektivt, miljövänligt och mycket anpassningsbart.

Läs mer

Emballage  Emballage | Kartong o well | Träemballage | Lastpallar | Plastemballage

Här hittar du fler avdelningar som handlar om Kartong och well

 

Visste du att...