Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29
Lördag 21 juli
Grattis Johanna
Valuta
EUR 10.38 -0.01
GBP 11.63 0.00
USD 8.85 -0.02
BÖRSEN 08:35
-0.1%

De är kundens förlängda arm

Fattas en detalj i helheten? Har du svårt att få fram rätt komponent? Pezon är legopartnern som utgör den sista och viktiga kuggen i maskineriet.
Pezon levererar inte bara butiksinredning, man är också legopartner till flera kunder inom tillverkande industri. Ett område som man räknar med ska växa framöver.
- Man kan med fördel anlita oss för detaljer med flera ingående komponenter eller detaljer som man av någon anledning inte klarar av att lösa med sin maskinpark internt, säger Magnus Schönberg, delägare.
 
Pezon hjälper kunden att ta fram enskilda detaljer men också konceptlösningar, som denna exponeringskorg till Pierre Robert. Produkten är framtagen tillsammans med Grafixa. 
 

Enklare inköp för kunden

Pezon har efter många års arbete ett brett kontaktnät av leverantörer i regionen. 
- Vi har den lokala kännedomen, vi vet vilka lämpliga partners som finns och vi kan konsten att hålla ihop ett projekt och leverera en färdig produkt, säger Magnus.
Och det gäller både mindre och större volymer. 
- Eftersom vi kan leverera alla ingående delar i en produkt ger det kunden ett förenklat inköpsförfarande, säger Magnus. Kunden kan fokusera på försäljning medan Pezon sköter inköpen.
 
Pezon svarade på en offerförfrågan hos GnosjoRegion.se - och fick i uppdrag att producera tidningsstället Tipac av Michael Jungeby. Nyligen levererade man en repeatorder.
 

Ökande försäljning av eget butikskoncept

På butikssidan fortsätter Pezon att öka försäljningen av det egna butikskonceptet Pezon Shop Interior, ett basutbud med inredningslösningar för butiker oavsett bransch.
- Vi har haft en intensiv höst då vi offererat ett flertal större projekt. September var faktiskt all time high på förfrågningar och en hel del av dem genererade affärer direkt, så vi hoppas att det ska fortsätta i den takten, säger Magnus.
 
Vinyl är på uppåtgående igen. Pezon har vidareutvecklat och anpassat ett av kundens befintliga säljställ så att det passar för exponering av vinyl.
 

Nya delägare i företaget

Vid halvårsskiftet genomförde Pezon ett generationsskifte då Magnus Schönberg och Lars Lundström gick in som huvudägare i företaget tillsammans med nuvarande ägare Lars-Göran Nilsson som kvarstår som delägare.
- Att vi är tre aktiva delägare tror jag är viktigt för ett bolag av vår storlek, säger Magnus. 
 
Lars Lundström (tv) och Magnus Schönberg (th) är nya delägare i Pezon.
 
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se, foto Gabriella Mellergårdh & Pezon Shop Interior


KONTAKTUPPGIFTER

Pezon Shop Interior

(Pezon Shop Interior)

Telefon: 0370-334893
Mail: magnus@pezon.se

Besöksadress:
Silkesvägen 10 A
33153
VÄRNAMO

Postadress:
Silkesv. 10 a
33153
Värnamo

Webbadress:
www.pezon.se