Finn ett företag som kan ta fram rätt typ av galler till ditt projekt, galler som håller i utomhusmiljöer och står emot påfrestningar. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Nyheter

Galler

5 snabba tips om galler

  1. Det går att ta fram galler som är specialdesignat både vad gäller material och form på de komponenter som ingår.
  2. Med förzinkning så kan man förstärka ett gallers rostmotståndighet.
  3. Ett riktigt hållbart trådgaller är ofta svetsat i samtliga trådkorsningar.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Galler » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Galler behövs i många olika sammanhang och beroende på hur man ska använda gallret så måste det ha rätt egenskaper. Den som har specialbeställt gallret för att hålla tjuvar borta måste även tänka på hur det ska installeras på rätt sätt. Utomhusmiljöer kräver andra egenskaper än inomhusmiljöer och när det handlar om större gallerkomponenter så måste man även betänka vad som ska göras vid montering och vad som kan färdigställas redan då man tar fram gallret.

Galler

 

Galler

Användningsområden för gallersystem

Idag använder vi gallersystem inom många olika sammanhang. Många tänker kanske på de galler som man kan ha innanför dörren eller vid porten för ökad säkerhet. Det här är mycket robusta konstruktioner som brukar tillverkas av olika typer av metallrör. Man ska dock inte förlita sig på materialets kraft då det handlar om inbrottsskydd. Det är minst lika viktigt att gallret installeras på rätt sätt för att det ska göra sitt jobb om tjuven skulle komma på besök. Annars så kan man ta fram gallerlösningar för ventilationssystem, möbler och byggen. Med efterbehandling så ökar man skyddet mot rost och man ger även en viss skönhet som kan krävas då man till exempel tar fram hyllor och andra möbler för kontor och butiker.

Galler i Gnosjöregionen

 

Elbe AB , Galler
Elbe AB

HILLERSTORP

Tillverkning av butiksinredningar, shop in shop och displayer samt legoproduktion.
Från idé till leverans...
LEGOTILLVERKNING: Tråd-Rör-Plåt

Har ni behov av tråd,rör eller plåtdetaljer
kontakta oss - vi har en högt automatiserad produktionsanläggning.
STANSNING BOCKNING SVETSNING
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

www.elbeab.se »


 

Heijel Production AB , Galler
Heijel Production AB

HILLERSTORP

Att bocka tråd är ett hantverk i genuin Gnosjöanda. Traditionen och yrkeskunnandet har gått i arv från släktled till släktled. Vi på Heijel production AB har producerat bockade tråddetaljer under tre generationer, vilket förpliktigar till hög kvalité och kreativt tänkande under framställnings processen.
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

www.heijel.se »


 

Troax AB, Galler
Troax AB

HILLERSTORP

Maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ är våra produkter för industrin.

Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd samt låsbara garage.
Läs mer »

Reportage
Uppgraderad skyddspanel med full insyn

Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

 

Peterson & Duhr, AB, Galler
Peterson & Duhr, AB

ANDERSTORP

Vi producerar även krenelerade skyddsgaller för t ex förarplatsskydd, räcken mm. Materialen kan vara fjäderstål, manganstål, järntråd, galvaniserad järntråd, rostfri och syrafast tråd, mässing, koppar och aluminium. Vanligt förekommande tråddiameter är 1 till 8 mm. Inbrottsgallren används bl a till varuhus, butiker och lagerlokaler.
Läs mer »
 

Trådnät

 

Skräddarsydda lösningar

Det är ofta så att man behöver en unik och skräddarsydd lösning och det här kan företag som tar fram galler i Gnosjöregionen hjälpa till med. Man kan i stort sett komma med vilka mått som helst och sedan få sitt galler färdigställt. Produktionen kommer att kräva en noggrann plan där man kanske tar fram en prototyp för att säkra sig om en slutprodukt som lever upp till de krav som finns. Idag kan man tillverka galler av många olika slags metaller och tjockleken på trådar och rör kan givetvis anpassas i enlighet med det användningsområde som gallret är till för.

Gallerlösningar som håller

När man tillverkar gallerprodukter som ska finnas i utomhusmiljöer så är det mycket viktigt med motstånd mot rost. Detta kan man lösa genom att välja ett rostfritt stål eller att varmgalva det stål som ska användas. Man kan också förzinka gallret då det är färdig svetsat. Det finns många olika metoder för ytbehandling av gallret, och varje projekt har olika krav beroende på budget, användningsområde och den ritning som presenteras.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Trådnät stålnät | Krenelerade galler | Maskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar | Nätväggar

Här hittar du fler avdelningar som handlar om Galler

 

Visste du att...

Galler är ett måste i ventilationssystem där de inte alltid har formen av rutnät.