Företag i Gnosjöregionen kan tillhandahålla olika typer av gallerskydd för industrier, bostadshus eller andra ställen där skydd behövs. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Förrådsväggar av galler

5 snabba tips om förrådsväggar

  1. Förrådsväggar av galler är bra men man får inte glömma att matcha dessa med en inbrottssäker dörr.
  2. Med nätmoduler så kan man anpassa sina väggar till den yta man har till förfogande.
  3. Undersök vilka material som kommer att ge högst säkerhet samt en miljö som är trevlig att vistas i.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Förrådsväggar » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

I källare och förråd så är det ganska vanligt att man väljer att använda sig av galler som väggar. Den här typen av förrådsväggar har många fördelar och ger även kostnadseffektiva lösningar. Oavsett om man behöver väggarna privat eller till företaget så är det viktigt att man vänder sig till en firma i Gnosjöregionen som har rätt kunskap om den här typen av system. Får man högsta kvalitet på material och även möjlighet till flexibla modullösningar så kan man ganska snabbt få sina gallerväggar på plats och njuta av dessa under många år framöver.

Förrådsväggar

 

Förrådsväggar

Hållbara lösningar med gallerväggar

Det som är så bra med nätlösningar för förrådsväggar är att detta är högst hållbara lösningar. I en inomhusmiljö där man sällan får problem med fukt så behöver man inte satsa på rostfritt men idag så tas tråd- och rör-lösningar ändå fram i material som är korrosionsmotståndigt. Det här är ju bra när man tillexempel vill städa och använda sig av slang och vatten. Väggar till förråd som tas fram i stål kan monteras på olika sätt men gemensamt för dessa lösningar är att de klarar av att stå emot den som olovligt försöker ta sig in.

Förrådsväggar i Gnosjöregionen

 

Troax AB, Förrådsväggar
Troax AB

HILLERSTORP

Maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ är våra produkter för industrin.

Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd samt låsbara garage.
Läs mer »

Reportage
Uppgraderad skyddspanel med full insyn

Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

Gallerväggar

 

Jobba med moduler

Idag kan man ta fram sina väggar till förråd i moduler. Det här innebär att man kan skapa utrymmen som har olika storlek i enlighet med det som behövs. Har man en stor yta till sitt förfogande så är det bara att rita upp hur förrådet ska se ut för att sedan beställa färdiga moduler eller för att få de tillverkade i specifika storlekar. Seriösa företag i Gnosjöregionen som tar fram dessa moduler ser förstås till att de lever upp till de krav som ställs för att ditt inbrottsskydd ska gälla.

Fördelar med galler som väggar

Fördelarna med gallerväggar är många. Luften blir bättre då den kan flöda fritt genom förrådets olika delar, man har alltid klar sikt över sitt förråd, och skulle en brand bryta ut så kan man snabbt spola med vatten genom gallren. Med moderna förrådsväggar så kan man även designa elektroniska låssystem som gör att man slipper strula med gamla hänglås som har rostat igen.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Trådnät stålnät | Krenelerade galler | Maskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar | Nätväggar

Här hittar du fler avdelningar som handlar om Förrådsväggar

 

Visste du att...

När förrådsväggarna är gjorda av galler så skapar man en miljö med bättre luftgenomströmning.