Nätväggar är användbara konstruktioner i metalltråd som både kan skydda och ge effektiv och säker förvaring. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Användbara nätväggar

5 snabba tips om nätväggar

  1. Nätväggar är mycket användbara i allt från förråd till maskinparker.
  2. Nätväggar tillverkas av metalltråd som ger maximal styrka men tar minimalt med plats.
  3. Välj nät utifrån hur starkt skydd som behövs, då det finns olika tjocklekar och ställningar som har olika motståndskraft.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Nätväggar » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Nätväggar är användbara inom en mängd branscher och områden och kan fungera både som skydd samt till att förvara och avgränsa områden, och som del av en praktisk inredning. Se till att investera i nät och modeller som är anpassade för sitt specifika syfte så kommer de bidra till en både praktisk och säker miljö.

Nätväggar

 

Nätväggar

Förvara smart

Nätväggar är en oumbärlig del av lagerinredning och gör hela skillnaden mellan en stökig och oorganiserad lagerlokal eller en smidig och välorganiserad. Med hjälp av nätväggarna kan man på ett billigt sätt dela upp lagret i olika tematiserade delar samt bibehålla en luftig och väl synlig miljö, där produkter eller material som förvaras i de utrymmen näten skapar enkelt kan identifieras utifrån. Det går snabbt att montera upp näten och flexibiliteten vad gäller höjd och bredd är oändlig.

Nätväggar i Gnosjöregionen

 

Troax AB, Nätväggar
Troax AB

HILLERSTORP

Maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ är våra produkter för industrin.

Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd samt låsbara garage.
Läs mer »

Reportage
Uppgraderad skyddspanel med full insyn

Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

Förrådsväggar

 

Nätvägg vid maskin för säkerhetens skull

Öka säkerheten för förråd och maskiner

En nätvägg kan i vissa fall handla mer om säkerhet än om förvaring och detta är ofta fallet när det kommer till exempelvis maskinparker, verkstäder eller andra arbetsplatser där det förekommer en säkerhetsrisk. Kraftfulla maskiner vinner mycket på att omgärdas av en skyddande nätpaneler, som håller obehöriga borta samt garanterar att ingen anställd av misstag kommer för nära då de är i arbete. Nätet gör också att lufttillströmningen inte hindras såsom en kompakt vägg gör, och man har fortfarande maskinen under god uppsikt så att man snabbt upptäcker eventuella problem.

Praktisk inredning

Nätväggar kan också användas enskilt som en del av praktisk butiksinredning. Istället för att montera exempelvis fyra väggar till att forma ett stängt avgränsat utrymme kan man placera exempelvis ett nät längs en vägg eller två vikbara stående, som man sedan kan antingen dekorera eller hänga produkter ifrån på ett effektfullt sätt. En nätvägg kan också avgränsa butiken på ett luftigt sätt som ger illusionen av att butiken är större än den är, och detta kan även vara ett bra alternativ då man vill ge ett helt kvadratiskt eller rektangulärt utrymme mer liv och form.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Trådnät stålnät | Krenelerade galler | Maskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar | Nätväggar

Här hittar du fler avdelningar som handlar om nätväggar

 

Visste du att...

De flesta lägenheters vindsförråd är uppdelade med hjälp av nätväggar.