Finn ett företag som kan ta fram trådnät och stålnät som är anpassade efter dina behov och krav. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Trådnät och stålnät

5 snabba tips om trådnät och stålnät

  1. Ett trådnät bör vara konstruerat på ett sätt som gör att det kan anpassas till olika användningsområden.
  2. Det kan bli dyrt att ta fram stålnät som har alla egenskaper som krävs och därför ska man jobba med ett företag som kan erbjuda kostnadseffektivitet i alla lägen.
  3. Nät som ska användas i fuktiga miljöer måste ha rätt typ av korrosionsmotstånd.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Trådnät stålnät » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Trådnät och stålnät har använts inom industri och det militära på olika sätt. Länge så var det så att man inom det militära föredrog att kommunicera via trådnät men då det inte längre gick att försvara kostnader för att dra fram och underhålla gigantiska trådnätverk så lämnade man denna teknik. Inom svensk industri så har det motsatta skett och idag kan man lita på flexibla och hållbara lösningar för trådnät och stålnät som företag i Gnosjöregionen tar fram. Näten skapar galler som skyddar mot människor och djur och som ger en vacker miljö.

Trådnät stålnät

 

Trådnät stålnät

Framtagning av trådnät och stålnät

Då du vänder dig till ett företag i Gnosjöregionen vars specialitet är trådnät och stålnät så kan du räkna med att det finns färdiga lösningar. I vissa fall så kan man beställa rullar av tråd som redan behandlats för att ge nät som är slitstarka och samtidigt enkla att använda sig av. Beroende på det material som man eftersöker så blir nätet mer eller mindre dyrt. Därför är det viktigt att man ser närmre på kostnadseffektiva lösningar för det projekt som man behöver trådnät eller stålnät till. Numera så finns det olika metoder för att ta fram nätet och i vissa fall så handlar det om galler som är gjorda av stålrör för att ge ett maximalt inbrottsskydd.

Trådnät stålnät i Gnosjöregionen

Galler

 

Skydd mot djur

Nu är näten inte bara till för att hålla tjuvar på avstånd. Ofta så installerar man ju trådnät i ventiler eller i utrymmen som redan är skyddade av vanliga väggar och dörrar. Finmaskiga trådnät kan hålla insekter borta och i ventilationssystem så måste man ha nät som ser till att fåglar och kräldjur inte tar sig in och förstör ventilationssystemet. Det här är lösningar som bör tas fram i material som inte rostar och som inte behöver bytas ut särskilt ofta.

För bygget

När man ska renovera eller bygga en ny fasad så behöver man stålnät som kommer att hålla putsbruket på plats. Även om detta är nät som man inte kommer att se så är det verkligen viktigt att de är gjorda för att stå emot fukt. Då det uppstår sprickor, läckor och annat som kan släppa in fukt till nätet så kan man spara stora pengar på att det inte snabbt rostar och leder till högre renoveringskostnader än vad som annars hade varit fallet.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Trådnät stålnät | Krenelerade galler | Maskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar | Nätväggar

Här hittar du fler avdelningar som handlar om Trådnät och stålnät

 

Visste du att...

Om man ska skapa en dörr av stålnät så måste man göra detta så att det inte går att bryta sig in genom att knipa upp stora hål i dörren.