Nyckeloooooooooooooordet i
GnosjoRegion.se

Nyheter

IT

5 snabba tips om  IT

  1. Bilder, filmer på barnen, mail, och viktiga dokument. Visst vore det väldigt tråkigt om allt försvann. Om du har sparat backupper på cd-skivor, så kopiera över det till en lös hårddisk som är mindre känslig.
  2. Undersök vilka tekniska prylar och program som finns för att underlätta och effektivisera din vardag och din verksamhet. Det kommer du att tjäna på!
  3. Välj en leverantör med certifierad och dokumenterad kompetens.
  4. Här hittar du företag som jobbar med IT »
  5. Vill du hitta en ny leverantör
    Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Vad händer om din dator blir stulen?

Visst har du bilder och dokument i din dator som du inte vill förlora? Och ett företags digitala information är oftast verksamhetskritisk och i princip ovärderlig. Det ligger i allas högsta intresse att skydda sina data och säkerställa att allt tekniskt fungerar utan störningar. Ett certifierat IT-företag med certifierade IT-tekniker är ett tryggt val den dagen du behöver hjälp. Och den dagen kommer förr eller senare, var så säker.

IT

 

Vad ska du kräva av en IT-leverantör?

IT-företag ska ha certifierad och dokumenterad kompetens. Detta för att du som kund ska känna dig trygg i att din leverantör kan hjälpa dig snabbt och effektivt när problem uppstår.

Det kan vara en fördel om din leverantör kan erbjuda en backuplösning där din data skickas krypterat via internet direkt till din leverantör. Detta ökar säkerheten och din leverantör kan hålla koll på att backuppen görs som den ska.

Ett seriöst IT-företag erbjuder dig och ditt företag ett serviceavtal med en fast inställelsetid. Ett bra serviceavtal är så utformat att du får en tydlig och dokumenterad bild över era IT-system samt att du som kund ska veta att leverantören snabbt kan hjälpa dig vid problem.

Att välja en leverantör som har kunskap och erfarenhet av både redovisningstjänster och IT kan underlätta ditt arbete. Ju färre leverantörer du har desto enklare går det att lösa problem där flera tekniska lösningar är inblandade.

IT i Gnosjöregionen

 

Datakraft i Småland AB , IT
Datakraft i Småland AB

Gnosjö

Vi på Datakraft arbetar mitt i Gnosjöregionen. Tack vare närheten och vårt personliga engagemang är vi idag den kompletta IT-leverantören till en rad företag i regionen. På plats lyssnar vi på dig och dina företags behov. Därefter hamnar problemen och åtgärderna på vårt bord. Det är så vi arbetar som den externa IT-avdelningen inne i ditt företag.
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

 

KEYnet Sweden AB , IT
KEYnet Sweden AB

Hestra

KEYnet är ett standardiserat publiceringsverktyg och CMS-system som underlättar informationshanteringen och som används av hundratals företag, främst i Sverige. Med KEYnet kan man dela med sig av information både på intranät och hemsida samt integrera och skräddarsy lösningar med företagens övriga system.
ISAC bedriver IT-utbildningar för företag i egen lokal eller på plats på ert företag.
Läs mer »
 

server

 

Sammanfattning av IT

IT är ett stort och komplicerat område. Ofta är vi i händerna på en leverantör som säger saker som är helt utanför vår egna kunskap. Därför är det viktigt att välja en leverantör som man litar på. För vi vill ju inte bli lurade. Fråga runt i dina nätverk om de är nöjda med sin leverantör och skriv in ersättningsvillkor i serviceavtalen om leverantören inte håller vad de lovar. Att välja en leverantör på orten är ofta en trygghet för att få det engagemang man kan önska sig.

Läs mer

Här hittar du fler avdelningar om service till företag »

IT

 

Visste du att...

Är du säker på att din backup fungerar och är den bästa backup-lösningen för dig och ditt företag? En backup-specialist hjälper dig att ta fram rätt lösning, oavsett om det är Backup Online eller annan lösning.