Konferensanläggningar i Småland. Här är företag som hjälper dig med konferens i Värnamo, Gislaved, Gnosjö, Hestra, Vaggeryd, Hok, Smålandsstenar med omnejd. i
Affärsracet 2018 (toppbanner)

Nyheter

Hotell, konferens

 

Hotell, konferens i Gnosjöregionen

 

Hooks Herrgård, Hotell, konferens
Hooks Herrgård

Hok

Vi Erbjuder:
- Konferenspaket - Golfpaket - Spapaket
- Weekendpaket - Aktiviteter - Restaurang
- Hotell
Gym, kanoter, båtar, motionsslinga samt trådlöst internet har du som hotellgäst kostnadsfritt. På området finns två golfbanor och en spaanläggning som du har tillgång till mot avgift.


Läs mer »
 

 

Isaberg Höganloft -konferens, restaurang, catering och fest, Hotell, konferens
Isaberg Höganloft -konferens, restaurang, catering och fest

HESTRA

Isaberg är en aktiviteternas mötesplats året runt! Konferensanläggningen erbjuder ett fantastiskt utbud av upplevelser för små och stora grupper (kapacitet upp till 300 pers.). Tillgången till skog, mark och vatten, södra Sveriges största skidanläggning i kombination med matstudio, matskola och äventyr en kreativ mötesplats www.isaberg.se
Läs mer »
 

 

Hotell Åsen , Hotell, konferens
Hotell Åsen

Anderstorp

Vi ordnar möten för 2 till 150 personer! Flexibla mötesrum med projektor, white board och vatten/fruktbuffé ger er möjlighet att i lugn och ro koncentrera er på ert möte. Vårt kök erbjuder er lunch, fika och middag efter ert önskemål.

Låt oss få arrangera er fest! Bröllop, företagsfest, vinprovning eller kick off? Vi ordnar en minnesvärd tillställning för er.
Läs mer »
 

 

Gästgivargården AB, Hotell, konferens
Gästgivargården AB

Värnamo

Gästgivargården i Värnamo är en charmig modern herrgård som ligger centralt i Värnamo med bra parkeringsmöjligheter. Vår verksamhet vänder sig till lokala företag & privatpersoner, föreningar stora som små men äver regionala kunder. Vår huvudinriktning är restaurang-konferens-catering & event verksamhet. Vi utför arrangemang på ett stilfullt & proffsigt sätt. Varmt välkomna till oss!
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

 

Värnamo Hotell & Restaurang AB Tre Liljor , Hotell, konferens
Värnamo Hotell & Restaurang AB Tre Liljor

VÄRNAMO

En plats för alla Du kanske är affärsman på konferens, eller en barnfamilj på semester. Tre Liljor är ett hotell för alla. Här hittar konferensarrangören ett professionellt fullservicehotell och här hittar småbarnsföräldrar avkoppling under weekendsresan.
Läs mer »
 

 

Hotell Vidöstern , Hotell, konferens
Hotell Vidöstern

Värnamo

I vår restaurang lagas maten från grunden med mycket
hjärta och omtanke. Vi har lunchservering och kvällsservering. På söndagen serverar vi en god söndagsmiddag med köksmästarens egen ostkaka.
Vi tar gärna emot bokningar för grupper och behöver du hjälp med catering så kan vi kanske vara behjälpliga.
Läs mer »
 

High Chaparral

KULLTORP

I våra restauranger kan du njuta av alltifrån traditionell mexikansk mat och småländska våfflor till litet nyare påhitt som sådana där stora runda ostsmörgåsar som stadsfolk kallar pizza och gott bröd med en redig köttbit ifrån Hamburg.
Hos oss på High Chaparral hittar du även ett brett utbud av boende, välja att bo på hotell, stugor eller på vår camping.
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

Hestravikens AB

Hestra

Läs mer »
 

 

Carlssons Matsalar & Pensionat, Hotell, konferens
Carlssons Matsalar & Pensionat

GISLAVED

Carlssons Pensionat & Matsalars huvudinriktning är vällagad husmanskost på vår lunchbuffé, det i kombination med konferens och boende i våra nybyggda rum, som har blivit en stor succé. Nu även med trådlöst internet. I våra trevliga familjerum kan ni bo till mycket fördelaktiga priser!
Läs mer »
 

 

Hotell Nissastigen , Hotell, konferens
Hotell Nissastigen

GISLAVED

Hotell Nissastigen kan erbjuda 120 bäddar.

4 ljusa möteslokaler med plats för 1-210 gäster, nyrenoverade 2013. Samtliga lokaler är fullt utrustade med PC-projektor, ljudanläggning, whiteboard mm.

I samma hus finns Restaurang Ströget som serverar lunchbuffé på dagtid och en robust grillmeny om kvällarn.

Läs mer »
 

 

Madame Brasserie & Cafe, Hotell, konferens
Madame Brasserie & Cafe

Värnamo

På Madame gör vi även skräddarsydda inhouse events i samband med teater, livescen, bankettmiddagar, konferenser och andra arrangemang.
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

 

Stiftelsen Torghuset , Hotell, konferens
Stiftelsen Torghuset

Smålandsstenar

Tack vare flexibla lokaler har Torghuset blivit en populär samlingsplats för små och stora arrangemang. Vi kan erbjuda lokaler till konferenser, föreningsmöten, studiecirklar, bio, privat bruk, mm.
Läs mer »
 

Konferens i Småland

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Hotell, konferens

Här hittar du mer information om service i Gnosjöregionen

 

Visste du att...