Läs om Gnosjöregionen i vårt magasin

Vi ger ut ett magasin två gånger per år. I detta magasin lyfter vi fram positiva nyheter och kluriga lösningar för att sprida glädje och framtidstro. Samtidigt gör vi reklam för våra företag här i Gnosjöregionen så de ska få fler affärer. Magasinet sprids både med snigelpost och digitalt till mottagare såväl inom som utanför vår region.


Fullt ös i Gnosjöregionen!

April 2016, nr 8
Nu är det verkligen fullt ös i Gnosjöregionen! Företagen bygger ut lokalerna, investerar i nya maskiner och plockar hem sin produktion som de har haft utomlands. De vinner priser och växer med stora kunder samtidigt som de med småländsk klurighet effektiviserar sin produktion.
Vi önskar dig trevlig läsning.

Bläddra i magasinet online

Ladda hem magasinet (Pdf-fil 56 sid, 20 Mb)
HURRA! Läget är akut.

November 2015, nr 7

För många industrier i Gnosjöregionen är läget just nu akut. Industrin i vår region går på högvarv och många företagare sliter dag och natt för att leverera i tid. Läs om dessa kreativa företagare som driver Sverige framåt.

Ladda hem magasinet
(Pdf-fil 56 sid, 17 Mb)Gnosjöandan bästa receptet för stororders

April 2015, nr 6

Sedan en tid tillbaka pågår en intensiv industriautomation i Gnosjöregionen. Trenden just nu är att flera företag har börjat flytta hem delar av sin produktion, som de för några år sedan flyttade till låglöneländer.

Många påstår att produktion som går att automatisera kan vara betydligt mer lönsam att utföra i Gnosjöregionen än i låglöneländer.

Ladda hem magasinet här.
(Pdf-fil 52 sid, 19 Mb)Vi driver Sverige framåt!

November 2014, nr 5

60 miljarder. Det är väldigt, väldigt mycket pengar. Så mycket omsätter företagen i Gnosjöregionen VARJE ÅR. I magasinet kan du läsa om några av dem som gör detta möjligt.

Ladda hem magasinet här.
(Pdf-fil 48 sid, 12 Mb)Hitta bra leverantörer

i Gnosjöregionen

April 2014, nr 4

Gör det lätt för dig. Anlita företag från Gnosjöregionen. Pålitliga och måna om att allt ska bli bra och intresserade av långa samarbeten. Sådana är de. Läs mer om hur du hittar dina bästa leverantörer i Gnosjöregionen.

Ladda hem magasinet här. (Pdf-fil 36 sid, 8 Mb)Allt går att lösa

i Gnosjöregionen

November 2013, nr 3

Envisa och kluriga smålänningar. Det är vad vi är. Och det är vad hela Gnosjöandan är byggd på. Kluriga människor som hittar lösningar där andra misslyckas och som inte ger upp även om det kommer en motgång ”Det ska gå!”, är fortfarande ett tankesätt och närmast en livsstil hos våra företagare. Så, är det någonstans du kan få hjälp där andra gått bet så är det hos företagen i Gnosjöregionen.

Ladda hem magasinet här. (Pdf-fil 36 sid, 11 Mb)Nu kör vi!

Gnosjöregionen har hämtat andan

Maj 2013, nr 2

Det har varit ostadigt i den globala ekonomin ett tag. Trots detta finns det många företag i Gnosjöregionen som investerar, expanderar och har en bra orderingång. Vi tycker oss tyda en generell ljusning och vill påstå att företagen i Gnosjöregionen har hämtat andan och nu står i startgroparna för att gasa in i högkonjunkturen. Med detta magasin vill vi lyfta fram positiva nyheter och dra vårt strå till stacken för att sprida optimism och samtidigt uppmuntra till att göra affärer med företagen i Gnosjöregionen. Nu kör vi!

Ladda hem magasinet här. (Pdf-fil 32 sid, 11 Mb)Strålande tider

i Gnosjöregionen

November 2012, nr 1

”Strålande tider ...” Kanske är det en provocerande rubrik. Vi hör varje dag om neddragningar, varsel och att framtiden ser mörk ut. Och vi är väl medvetna om att många företag har det tufft. Men vi vet också att det inte är riktigt så nattsvart som media målar upp det. Trots allt finns det många företag i Gnosjöregionen som investerar, expanderar och har en bra orderingång. Vi vill i detta magasin lyfta fram positiva nyheter och dra vårt strå till stacken för att sprida glädje och inspiration.

Ladda hem magasinet här. (Pdf-fil 32 sid, 11 Mb)