GnosjoRegion.se

Nyheter

Headhunting

5 snabba tips om  Headhunting

  1. Har du hittat rätt person för jobbet men personen ifråga har idag en annan arbetsgivare? Ett rekryteringsföretag kan hjälpa dig att headhunta med integritet.
  2. Headhunting kräver försiktighet och diskretion, något som rekryteringsföretagen har god erfarenhet av.
  3. Vet du vem du vill ha – ta frågan vidare till en expert på ett rekryteringsföretag.
  4. Här hittar du företag som jobbar med Headhunting »
  5. Vill du hitta en ny leverantör Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Så går det till

När du har en klar uppfattning om vem du skulle vilja anställa men personen redan sitter på en annan tjänst i ett annat företag gäller det att gå varsamt fram. Om du anlitar ett rekryteringsföretag tar de kontakt med den du önskar anställa och informerar personen om att finns ett företag som är intresserad av dennes kunskap och kompetens.

En primär fråga som rekryteringsföretaget ställer är: Trivs du bra med ditt arbete eller skulle du vara intresserad av att göra något annat än det du gör idag?

Headhunting

 

Ett steg vidare i processen

Det är smickrande att bli efterfrågad, även om man tackar nej och väljer att stanna kvar i sitt nuvarande arbete. Om personen ifråga däremot uttrycker ett intresse för att byta jobb kallar rekryteringsföretaget till en intervju. Först då får personen ifråga veta mer om vem du är och vad du har att erbjuda i en tilltänkt tjänst.

En känslig fråga

Många backar när man får höra hur känslig en headhuntingprocess kan vara. Men om du som kund är helt på det klara med vem som skulle kunna lyfta ditt företag till nästa nivå är det värt att ta frågan vidare till ett rekryteringsföretag.

Headhunting i Gnosjöregionen

 

EPAB GGVV AB , Headhunting
EPAB GGVV AB

Anderstorp

EPAB GGVV AB är specialiserade på bemanning, rekrytering och omställning både på yrkesarbetarsidan och tjänstemannasidan.

Vi är en godkänd leverantör inom omställning och TSL.

Med vår Business solutions kan vi hjälpa till med olika funktionslösningar.

Vi erbjuder även produktionsstöd t.ex. genom att vara bollplank i HR-frågor, bistå med kompetensinventering och ge chefsstöd.
Läs mer »

Reportage
EPAB hjälper företag till ökad lönsamhet

Läs mer »
 

www.onepartnergroup.se »


 

K-Bemanning AB , Headhunting
K-Bemanning AB

Värnamo

K-Bemanning erbjuder idag följande tjänster inom både kolletiv-och tjänstemannasektorn: Uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering. Vi är certifierade i ThomasSystemet vilket hjälper oss och dig som kund när vi analyserar befattningen och kandidaterna.
Vi kan även truckutbilda din personal. Anders på K-Bemanning är certifierad genom TYA och har 25 års erfarenhet av logistik och lager.
Läs mer »

Reportage
Störst inom hyrrekrytering

Läs mer »
 

 

PULS Bemanning AB, Headhunting
PULS Bemanning AB

Anderstorp

Vårt unika koncept ger dig effektiv personal från första timmen vid arbetstoppar, sjukdom, semester eller andra personalkrävande projekt. Vi finns tillhands Dygnet runt alla dagar om året.

Titta in på våran hemsida och läs mer.
www.pulsbemanning.se
Läs mer »
 

 

Bemanningspoolen AB, Headhunting
Bemanningspoolen AB

Värnamo

Vi arbetar idag med uthyrning för kortare eller längre uppdrag på såväl kollektiv som tjänstemannasidan. Vi arbetar med hela eller delar av rekryteringsprocessen, främst inom tjänstemannasektorn.
Läs mer »
 

 

Aktiv Bemanning i Småland AB , Headhunting
Aktiv Bemanning i Småland AB

Värnamo

Vi är verksamma i hela GGVV-regionen där vi bedriver bemannings- och rekryteringsverksamhet, vi står för både korta och snabba personallösningar såsom mer långsiktiga.
Läs mer »
 

Personalrekrytering

 

Sammanfattning av Headhunting

När du har hittat rätt person för jobbet men personen ifråga sitter på ett annat företag kan du ta hjälp av ett rekryteringsföretag i headhuntingprocessen.

Läs mer

Här hittar du fler avdelningar om lokal företagsservice »

Läs gärna mer om närliggande ämnen Personalbehov | Bemanning | Rekrytering | Headhunting | Sommarjobb | Tester, analyser

 

Visste du att...

Ett annat uttryck som används i sammanhanget är executive search.