GnosjoRegion.se

Nyheter

Rekrytering

5 snabba tips om  Rekrytering

  1. Rekryteringsföretagen har ett stort nätverk av kompetens att tillgå när du som kund behöver rekrytera.
  2. Rekryteringsföretagen har gedigen erfarenhet av själva rekryteringsprocessen som kommer kunden till del.
  3. Rekryteringsföretagen hjälper dig som kund att definiera dina behov och hitta rätt person och kompetens för tjänsten.
  4. Här hittar du företag som jobbar med Rekrytering »
  5. Vill du hitta en ny leverantör Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Så går det till

Ett rekryteringsföretag kan ta hand om hela eller delar av rekryteringsprocessen, både när det gäller kollektivanställda och tjänstemän. Du får hjälp att kartlägga behovet, rekryteringsföretaget är behjälpliga vid annonsering samt tar emot, registrerar och tackar för ansökningar.

Rekrytering

 

Tidsvinster när rekryteringen läggs ut

Att hitta rätt person för jobbet är en omfattande process som kräver både tid och kunskap. Istället för att gå igenom ibland kanske hundratals ansökningar till en utlyst tjänst sköter rekryteringsföretaget urvalsprocessen genom intervjuer och analyser. Sedan presenteras de bästa kandidaterna för kunden.

När du redan vet vad du vill ha

Om du som kund har klart för dig vilken kompetens och vilka personliga egenskaper din kandidat ska ha kan du höra av dig till ett rekryteringsföretag och få en snabbanalys av passande personer i det enskilda bemanningsföretagets databas.

Rekrytering i Gnosjöregionen

 

EPAB GGVV AB , Rekrytering
EPAB GGVV AB

Anderstorp

EPAB GGVV AB är specialiserade på bemanning, rekrytering och omställning både på yrkesarbetarsidan och tjänstemannasidan.

Vi är en godkänd leverantör inom omställning och TSL.

Med vår Business solutions kan vi hjälpa till med olika funktionslösningar.

Vi erbjuder även produktionsstöd t.ex. genom att vara bollplank i HR-frågor, bistå med kompetensinventering och ge chefsstöd.
Läs mer »

Reportage
EPAB hjälper företag till ökad lönsamhet

Läs mer »
 

www.onepartnergroup.se »


 

K-Bemanning AB , Rekrytering
K-Bemanning AB

VÄRNAMO

K-Bemanning erbjuder idag följande tjänster inom både kolletiv-och tjänstemannasektorn: Uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering. Vi är certifierade i ThomasSystemet vilket hjälper oss och dig som kund när vi analyserar befattningen och kandidaterna.
Vi kan även truckutbilda din personal. Anders på K-Bemanning är certifierad genom TYA och har 25 års erfarenhet av logistik och lager.
Läs mer »

Reportage
Störst inom hyrrekrytering

Läs mer »
 

 

PULS Bemanning AB, Rekrytering
PULS Bemanning AB

Anderstorp

Vårt unika koncept ger dig effektiv personal från första timmen vid arbetstoppar, sjukdom, semester eller andra personalkrävande projekt. Vi finns tillhands Dygnet runt alla dagar om året.

Titta in på våran hemsida och läs mer.
www.pulsbemanning.se
Läs mer »
 

 

Bemanningspoolen AB, Rekrytering
Bemanningspoolen AB

VÄRNAMO

Vi arbetar idag med uthyrning för kortare eller längre uppdrag på såväl kollektiv som tjänstemannasidan. Vi arbetar med hela eller delar av rekryteringsprocessen, främst inom tjänstemannasektorn.
Läs mer »
 

 

Aktiv Bemanning i Småland AB , Rekrytering
Aktiv Bemanning i Småland AB

VÄRNAMO

Vi är verksamma i hela GGVV-regionen där vi bedriver bemannings- och rekryteringsverksamhet, vi står för både korta och snabba personallösningar såsom mer långsiktiga.
Läs mer »
 

Bemanning

 

Sammanfattning av Rekrytering

När du behöver rekrytera kan ett rekryteringsföretag hjälpa dig att definiera dina behov samt hitta rätt person med rätt kompetens för uppgiften.

Läs mer

Här hittar du fler avdelningar om lokal företagsservice »

Läs gärna mer om närliggande ämnen Personalbehov | Bemanning | Rekrytering | Headhunting | Sommarjobb | Tester, analyser

 

Visste du att...

Du har i regel reklamationsrätt på rekryteringsprocesser som av någon anledning slagit fel ut.