Företagsportalen GnosjoRegion.se

Offertförfrågan

Innovativ varuautomat från KTH

Hej!

Vi erbjuder våra kunder energy on the go, genom att hyra ut power banks genom varuautomater placerade på knutpunkter i stan. Vi är i en process att söka ALMI bidrag för att tillverka en första prototyp.

Vi har på KTH utvecklat en lösning för att med en enkel och billigmetod; ta emot, ladda och mata ut power banks. Vi har också tagit fram en fysisk prototyp och testa lösningen, för att visa att den är stabil. Nu är vi i stadiet att ett hölje ska tillverkas som ska rymma hela lösningen, så att den kan presenteras till investerare. Efter det så har vi som mål att tillverka 50 automater för att fylla Stockholm, och sedan expandera till andra städer i Sverige och världen.

Vi har nu CADat ett koncept för hur höljet ska se ut, och vi har gjort CADen utifrån att den ska tillverkas med en CNC stans, kantpress och en CNC fräs. Vi har erfarna produktutvecklare i teamet fast vi har inte tillverkat något liknande tidigare.

Så vi letar efter ett företag som vi skulle kunna skapa ett nära samarbete med, och Gnosjöregionen är legendariskt i Sverige för kompetensen man har inom tillverkning och att driva innovation i Sverige framåt.

Jag har bifogat bilder på konceptet och första steget för oss är att förstå vad för tillverkningsmöjligheter ni har och vilka verktyg som är tillgängliga, så kan vi CADa höljet så att inga specialfixturer eller specialverktyg behöver användas. Och sedan se ifall man skulle kunna ta fram en preliminär offertförfrågan, så att vi kan presentera den för ALMI och se hur stort bidrag vi skulle kunna få.

Ser fram emot att få höra från er!

Senaste anbudsdatum: 2017-03-24


Logga in för att se kontaktuppgifter och bifogade filer.

Är du inte medlem i GnosjoRegion.se men vill se hela offertförfrågan med kontaktpersoner och bifogade filer? Kontakta oss på telefon 0371-22 68 60 eller maila thomas@gnosjoregion.se

Vill du tipsa någon om denna förfrågan? Klicka här

Bejö (mellan)AxjoGaro, (jobbannons, mellan)Stebro Plast AB (mellanannons)Din Maskin i Värnamo AB Robec (mellan)Forshedaverken