Företagsportalen GnosjoRegion.se

Offertförfrågan

Håltagningsverktyg, robotcell

Min kund har idag en befintlig cell med 2 robotar och olika håltagningsverktyg. De vill ha en ungefär likadan men där de förbättrar de problem de har med den andra cellen.
Så de har bett oss offerera för en helt komplett ny robotcell. Just nu är det bara själva "håltagningsstationerna" för de olika detaljerna vi saknar för vår offert.

Detaljerna kommer bockas först i en rörbocksmaskin innan de skall stansas.

Håltagningsverktyg
Inte helt säker på utförande men en fast station som vi kan placera i cellen. Robotarna kommer till största sannolikhet att behandla dessa håltagningsstationer. Med andra ord håller roboten i detaljen medans den blir stansad. Denna lösning är inte huggen i sten men då roboten har möjlighet att vrida och vända på detaljer underlättar det nog än att vi skall bygga en fixtur som gör alla hål för en detalj.

Dessa håltagningsstationer behöver kunna styras med via signaler antingen från robot eller annat överliggande styrsystem.

Tyvärr så saknar jag 2 pdfer på detaljer men har alla step filer. För stunden är det 9 detaljer dock är flera väldigt lika eller påminner om varandra.

Se bifogade filer.

Varma hälsningar från Eskilstuna.

Senaste anbudsdatum: 2018-06-01


Logga in för att se kontaktuppgifter och bifogade filer.

Är du inte medlem i GnosjoRegion.se men vill se hela offertförfrågan med kontaktpersoner och bifogade filer? Kontakta oss på telefon 0371-22 68 60 eller maila thomas@gnosjoregion.se

Vill du tipsa någon om denna förfrågan? Klicka här

Din Maskin i Värnamo AB Bejö (mellan)Affärsracet 2018 (mellan)ForshedaverkenGaro, (jobbannons, mellan)Axjo