Affärsracet 2018 (toppbanner)

Lilja Group AB

Om företaget:

Lilja Group kan plast. En pålitlig och erfaren samarbetspartner för högkvalitativ och skräddarsydd plastbearbetning. Vi kombinerar vår långa erfarenhet med ambitionen att ligga i framkant när vår bransch möter framtidens krav.
På Lilja Group hjälper vi dig från idé till färdig produkt. Våra tjänster, vid sidan om plastbearbetningen, omfattar ritningsarbete, design, materialkonsultation, modell- och prototypframställning, produktutveckling, montering och distribution.
Vi bearbetar plast med följande tekniker: laserskärning, CNC-fräsning, sågning, varmformning, bockning, limning.

Verksamhet:

Är du kund kan du säkert redan intyga att vår flexibilitet är en styrka. Oavsett volym och leveranstid är vår ambition att hitta lösningen. Tonvikten har traditionellt legat på mindre serier och unika produkter. Det har format oss. Vi är snabba och effektiva i omställning och anpassning. Det lever kvar, men vi har idag en effektiv verksamhet där vi klarar betydligt större volymer än tidigare.

Produkter/tjänster:

Idag arbetar vi med nya och integrerade processer vilket även innebär att vi kommer att förbättra vår kostnadseffektivitet med större volymer.
Korta ledtider är något som vi vet är en konkurrensfördel. Oavsett vilka tjänster vi hjälper våra kunder med håller vi dem nere genom att samla formgivning, produktion och lagerhållning under samma tak.

Produkter/tjänster:

Lilja Group är certifierade enligt ISO9001:2008 och miljöledningssystem ISO 14001:2004.
Vi ska driva all utvecklingen i en miljömässigt hållbar riktning.


WE ARE Crazy ABOUT PLASTICS WE ARE Crazy ABOUT PLASTICS
Maskinskydd Maskinskydd
Akryl i många olika färger Akryl i många olika färger

Sökord: Plastbearbetning, Konstruktionsplast, Plexiglas, Akryl, A-Pet, PC/polykarbonat, Laserskärning, CNC fräsning, Sågning, varmformning , Bockning, limning, flampolering, kallbokning, Acetalplast, POM, Polyamid , Pollyeten, Grossist plastskivor, plastskivor, Plastplattor, Plaströr, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
7
Omsättning:
7396 tSEK
Organisationsnr:
556728-9755
Kommun:
Gislaved
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Plastbearbetning,
  • Konstruktionsplast,
  • Plexiglas,
  • Akryl,
  • A-Pet,
  • PC/polykarbonat
ForshedaverkenAxelent Engineering (stor)Robec (mellan) slipningGårö plåtprodukterBraiformAffärsracet 2018 (mellan)