GnosjoRegion.se

Nyheter

Inga aktuella nyheter

Reportage

Burseryds Mekaniska AB

Om företaget:

Burseryd Mekaniska är beläget i västra Småland, i den genuina småföretagsbygden. Vi jobbar för att hela tiden följa med i utvecklingen och har i dag stora och små kunder i hela Norden.

I dag drivs företaget av tredje generationen Carlsson.
Ända från början har kunderna varit i centrum för verksamheten. Leveranssäkerhet och kvalitet var prioriterat långt före det att certifieringar och standarder var påtänkta. Traditionen och företagskulturen innebär stabilitet in i framtiden.
Om du har frågor eller vill ha hjälp med något ska du inte tveka att lyfta luren och slå en signal.

Verksamhet:

Burseryd Mekaniska består i dag av ett härligt gäng unga, engagerade och mycket kompetenta medarbetare. Vi arbetar i en modern maskinpark. Huvudsakligen med svarvning, fräsning och gängning, men vi åtager oss även hela systemlösningar som innebär montering, lagerhållning och kompletta logistiklösningar.


Vi kan skärande bearbetning Vi kan skärande bearbetning
Svarvning, CNC-svarvning Svarvning, CNC-svarvning

Sökord: skärande bearbetning, gängning, CNC-svarvning, fräsning, machining, threading, CNC-turning, milling, schneidende Bearbeitung, Gewindeschneiden, CNC-Drehen, Fräsen,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
16
Omsättning:
19816 tSEK
Organisationsnr:
556064-3446
Kommun:
Gislaved
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • skärande bearbetning,
  • gängning,
  • CNC-svarvning,
  • fräsning,
  • machining,
  • threading
Robec (mellan) slipningAxelent Engineering (stor)JSS Verktyg AB (mellan)ForshedaverkenHolmgrens PlastBraiformGårö plåtprodukter