Företagsportalen GnosjoRegion.se

Qtech Group AB

Om företaget:

Över en lunch i Göteborg våren 2012 bestämde vi oss för att grunda Qtech Group utifrån en enkel idé – förändra sättet företag köper mekaniska komponenter på. Beslutet att driva eget företag uppfyllde inte bara en dröm för oss båda, utan också en chans att sätta Småland på kartan.
Bolaget är sedan 2016 lokalliserat i Anderstorp på 5500kvm där vi har vårt lager, montering, prototyptillverkning och kontor.

Att tänka nytt och våga testa andra vägar är det som har gjort oss framgångsrika. Ett recept som vi applicerar på varje ny affär.


Verksamhet:

Qtech Group erbjuder legotillverkade komponenter inom nio produktområden. Tillsammans med tjänster såsom lager och logistik, projektresurs, konstruktion och prototyptillverkning vill vi vara föregående och helhetstänkande för att möta våra befintliga och framtida kunder.
Vi fokuserar såväl på helheten som på varje enskild detalj

Produkter/tjänster:

Genom vår lager- och logistiktjänst kan vi producera större batcher och skicka veckoleveranser efter dina önskemål.
Våra leverantörer kompletterar varandra.
Det innebär bl a att vi alltid kan leverera. Med vår prototyptillverkning inom maskinbearbetning blir vi bredade och bättre som leverantör.
På Qtech monterar vi. Vi levererar redan enskilda komponenter,varför inte också montera ihop dem?Tillverkat i Gnosjöregionen Tillverkat i Gnosjöregionen

Sökord: Prototyptillvering, Pressning, Svetsning, Fräsning, Skärande bearbetning, Skärning, Trådbocknig, Svarvning, Plastbearbetning, Bockning, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
6
Omsättning:
34624 tSEK
Organisationsnr:
556897-2581
Kommun:
Gislaved
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Prototyptillvering,
  • Pressning,
  • Svetsning,
  • Fräsning,
  • Skärande bearbetning,
  • Skärning
Garo, (jobbannons, mellan)Bejö (mellan)AxjoForshedaverkenDin Maskin i Värnamo AB