Företagsportalen GnosjoRegion.se

Heijel Production AB

Om företaget:

Heijel Production AB är ett familjeägt företag beläget i småländska Hillerstorp, mitt i den region som är berömd för sina hårt arbetande småföretag. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1960-talet. Vårt verksamhetsområde är trådprodukter och vi är speciellt inriktade på butiksinredningar, skyltställ samt trådbockning i 3D etc. Vi är för närvarande ett 20-tal anställda i företaget.

Verksamhet:

Att bocka tråd är ett hantverk i genuin Gnosjöanda. Traditionen och yrkeskunnandet har gått i arv från släktled till släktled. Vi på Heijel production AB har producerat bockade tråddetaljer under tre generationer, vilket förpliktigar till hög kvalité och kreativt tänkande under framställnings processen.

Produkter/tjänster:

Vi är ett familjeägt småföretag i Gnosjö kommun som grundades år 1991, och är specialiserat på att tillverka svetsade trådkomponenter. Vi producerar produkter till butiksinrednings-branschen, vitvaruindustrin och verkstadsindustrin. Vår affärsidé är att vara ett legotillverkande företag med vårt "know how" i trådtillverkade produkter.


Wire concept Wire concept

Sökord: Produktställ, Butiksinredning, Trådhyllor, Trådkorgar, Tidningsställ, Display, Metalltråd, Kundvagn, Korgar, Spjut, Inredning, Trådgaller, Varukorgar, Metallnät, Vykortsställ, Slangvindor, Trådbearbetning, Pallcontainer, Störtkorgar, Avdelare, Trådpallkrage, Stapelbarkorg, Skylthållare, Städkorgar, Broschyrställ, Framkantsgaller, Städvagnar, Galler, Trådhängare, Säljställ, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
21
Omsättning:
20931 tSEK
Organisationsnr:
556266-6122
Kommun:
Gnosjö
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Produktställ,
  • Butiksinredning,
  • Trådhyllor,
  • Trådkorgar,
  • Tidningsställ,
  • Display
Din Maskin i Värnamo AB Bejö (mellan)AxjoAffärsracet 2018 (mellan)Garo, (jobbannons, mellan)Forshedaverken