Företagsportalen GnosjoRegion.se

Ricana Concept AB

Om företaget:

Vi på Ricana har lång erfarenhet av branschen, både gällande kundernas behov och hur man tillverkar. Vi har lärt oss vad rationell produktion innebär. Steg för steg har vi utvecklat en rad flexibla komponenter som i sin tur kan användas på olika sätt till ett flertal moduler. Det är detta vi menar med att tillverka rationellt. Att producera för lager och att skräddarsy de enskilda lösningarna.

Verksamhet:

Vår rationella produktion kommer våra kunder till gagn genom att vi kan hålla en lägre prisnivå. Dessutom medför det att vi kan korta och säkra leveranstiderna - vilket i sin tur gör att du som kund kan vara säker på att beställningen levereras på utsatt tid.

Produkter/tjänster:

Vi har en komplett produktionsanläggning och lager för maximalt flöde i verksamheten.
Här följer ett litet urval av vad vi tillverkar, både standard och specialprodukter:
Livsmedel, blommor, konfektion/mode, järnvaror/VVS, multimedia, hus och hem, kosmetik, bok/papper, skyltställ, stativ, ryggar/fyllningar, spjut, hyllor, korgar, ramp, vagnar, provrum och diskar.Sökord: Butiksinredning, inredning, display, skyltställ, ställ, konfektion, fruktbord, brödvagnar, shop fittings, interior design, display, display stands, stands, ready-made clothing, fruit tables, bread trolleys, Ladeneinrichtung, Inneneinrichtung, Display, Displayständer, Gestelle, Obsttische, produktställ, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
26
Omsättning:
108047 tSEK
Organisationsnr:
556270-3024
Kommun:
Gnosjö
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Butiksinredning,
  • inredning,
  • display,
  • skyltställ,
  • ställ,
  • konfektion
ForshedaverkenBejö (mellan)Garo, (jobbannons, mellan)AxjoDin Maskin i Värnamo AB