Företagsportalen GnosjoRegion.se

OnePartnerGroup GGVV

Om företaget:

OnePartnerGroup GGVV (fd EPAB) är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- & tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt

Verksamhet:

OnePartnerGroup GGVV AB är specialiserade på bemanning, rekrytering och HR-frågor.


Med vår Business solutions kan vi hjälpa till med olika funktionslösningar.

Vi erbjuder även produktionsstöd t.ex. genom att vara bollplank i HR-frågor, bistå med kompetensinventering och ge chefsstöd.

Produkter/tjänster:

Vi är din lokala samarbetspartner då det gäller bemanning, rekrytering och funktionslösningar.

Vi verkar lokalt, OnePartnerGroup GGVV har kontor i Vaggeryd, Anderstorp och Värnamo.

Vi har även produktionsenheter i Anderstorp, Värnamo och Vaggeryd.

Övrigt

Vi finns nära dig, så brukar det låta, för oss är det i högsta grad sanning. Den lokala förankringen är en hörnsten i vår arbetsfilosofi. Vi är experter på att sätta rätt arbetskraft på rätt plats!


Det är vi som är dina lokala kontakter i GGVV när det gäller bemanning, rekrytering, omställning och funktionslösningar! Det är vi som är dina lokala kontakter i GGVV när det gäller bemanning, rekrytering, omställning och funktionslösningar!

Vi är stolta sponsorer till Lejonen Speedway! Välkomna till EPAB Arena! Vi är stolta sponsorer till Lejonen Speedway! Välkomna till EPAB Arena!

Sökord: bemanning, omställningar, rekrytering, kompetensförsörjning, produktionsstöd, HR, personal, rådgivning, logistikplanering, planering, kompetens, industriarbetare, tjänstemän, ekonomer, logistiker, TSL, uppsägningar, inhyrning, personalinhyrning, rekryterare, lagerarbetare, EPAB, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
95
Omsättning:
54872 tSEK
Organisationsnr:
556843-2230
Kommun:
Gislaved
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • bemanning,
  • omställningar,
  • rekrytering,
  • kompetensförsörjning,
  • produktionsstöd,
  • HR
Bejö (mellan)AxjoGaro, (jobbannons, mellan)Affärsracet 2018 (mellan)Din Maskin i Värnamo AB Forshedaverken