Affärsracet 2018 (toppbanner)

EPAB GGVV AB

Om företaget:

En av Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning.

Med våra varumärken EPAB och Business Solutions är vi en komplett leverantör av kompetens och funktionslösningar inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Vi är hittills verksamma på ett 30-tal orter, där vi med hjälp av vår stora lokala kännedom och erfarenhet alltid strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern. För oss är det viktigt att vara tillgängliga och nära våra medarbetare.

EPAB GGVV är en del i koncernen OnePartnerGroup som har cirka 2000 medarbetare.

Verksamhet:

EPAB GGVV AB är specialiserade på bemanning, rekrytering och HR-frågor.


Med vår Business solutions kan vi hjälpa till med olika funktionslösningar.

Vi erbjuder även produktionsstöd t.ex. genom att vara bollplank i HR-frågor, bistå med kompetensinventering och ge chefsstöd.

Produkter/tjänster:

Vi är din lokala samarbetspartner då det gäller bemanning, rekrytering och funktionslösningar.

Vi verkar lokalt, EPAB GGVV har kontor i Vaggeryd, Anderstorp och snart i Värnamo. Vi har även produktionsenheter i Värnamo och Vaggeryd.

Övrigt

Vi finns nära dig, så brukar det låta, för oss är det i högsta grad sanning. Den lokala förankringen är en hörnsten i vår arbetsfilosofi. Vi är experter på att sätta rätt arbetskraft på rätt plats!


Det är vi som är dina lokala kontakter i GGVV när det gäller bemanning, rekrytering, omställning och funktionslösningar! Det är vi som är dina lokala kontakter i GGVV när det gäller bemanning, rekrytering, omställning och funktionslösningar!

Vi är stolta sponsorer till Lejonen Speedway! Välkomna till EPAB Arena! Vi är stolta sponsorer till Lejonen Speedway! Välkomna till EPAB Arena!

Sökord: bemanning, omställningar, rekrytering, kompetensförsörjning, produktionsstöd, HR, personal, rådgivning, logistikplanering, planering, kompetens, industriarbetare, tjänstemän, ekonomer, logistiker, TSL, uppsägningar, inhyrning, personalinhyrning, rekryterare, lagerarbetare, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
95
Omsättning:
54872 tSEK
Organisationsnr:
556843-2230
Kommun:
Vaggeryd
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • bemanning,
  • omställningar,
  • rekrytering,
  • kompetensförsörjning,
  • produktionsstöd,
  • HR
Gårö plåtprodukterDin Maskin i Värnamo AB Shape Produktion ABHolmgrens plast (mellan)Origin Tool AB (mellan)Bejö (mellan)Affärsracet 2018 (stor)EMAB (stor) startsidanIsakssons Metallindustri