Företagsportalen GnosjoRegion.se

Nyheter

Inga aktuella nyheter

MB Shop Design AB

Om företaget:

MB Shop Design är ett butiksinredningsföretag i Hillerstorp som designar, producerar och monterar helhetslösningar för butiker, shop-in-shop och skyltställ.
Från och med Maj 2016 ingår MB Shop Design i ITAB koncernen vilket ger oss tidigare helt nya möjligheter att hjälpa våra kunder. Med de erfarenheter vi besitter och de kunskaper som finns inom koncernen kan vi nu leverera helt kompletta butiker. Vi hjälper er med allt från entrésystem och butiksinredning till kassalinjer och belysning.

Verksamhet:

Oavsett uppdragets storlek, drivs projektet med slutresultatet i fokus. Färg, form och material är byggstenar i vårt skapande. Materialen vi arbetar med är i första hand metall, trä, glas och plast. Vår designavdelning låter dig se den färdiga butiken med butiksinredning innan den existerar, vilket möjliggör förändringar och anpassningar som ger en bättre och mer säljande butikslösning.
Sökord: Butiksinredning, Säljställ, Shop fittings, Exponering, Entrésystem, Butiksbelysningar, Display, Ladeneinrichtung, Interior design, Skyltställ, Säljbord, Butiksinredningar, Lagersystem, Inredningar, Hyllsystem, Diskar, Kassadisk, Trådkorgar, Butiksbelysning, Konfektionsställ, shop, mb shop, ställ, Inredning, Stands, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
30
Omsättning:
116123 tSEK
Organisationsnr:
556549-1643
Kommun:
Gnosjö
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Butiksinredning,
  • Säljställ,
  • Shop fittings,
  • Exponering,
  • Entrésystem,
  • Butiksbelysningar
ForshedaverkenAxjoBejö (mellan)Garo, (jobbannons, mellan)Din Maskin i Värnamo AB