Företagsportalen GnosjoRegion.se

Finnvedens Bil AB

Om företaget:

Finnvedens bil är en auktoriserad bilåterförsäljare för Volvo, Renault och Dacia som är miljö- och kvalitetscertifierade och en helhetsleverantör av tvätt, verkstad, reservdelar, bilförsäljning, Hertz hyrbilar och Tanka. Finnvedens Bil grundades i Smålandsstenar år 1936 och finns idag på tre orter: Värnamo, Gislaved och Smålandsstenar och ingår i Liljedahl Group.

Verksamhet:

För oss på Finnvedens Bil är vårt ursprung viktigt. Med många års erfarenhet inom branschen värnar vi om samverkan och tron på det som finns lokalt. Vårt mål är att alla kunders bilägande ska fungera riktigt bra tillsammans med oss. Vi strävar alltid efter att finnas till hands och att uppnå högsta klass på det vi gör. Genom att erbjuda en personlig och god service vill vi skapa nöjda kunder.

Sökord: Volvo , Köpa Bil , Renault , Verkstad, Dacia , Begagnat , Köpa begagande bil, Begagnad bil, Begagnade bilar, Köpa däck, Däck, Däckhotell, Hjulskifte, Skifta hjul, Byta däck, Biltvätt, Gör det själv tvätt, Automattvätt, Tvätta bil, Tvätta med insektsmedel, Tanka, Bensinstation, Service, Serva bilen , Skadeverkstad, Plåtverkstad, Reservdelar, Biltillbehör, Originalservice, Transportbilar , ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
52
Omsättning:
362461 tSEK
Organisationsnr:
556008-7453
Kommun:
Värnamo
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Volvo ,
  • Köpa Bil ,
  • Renault ,
  • Verkstad,
  • Dacia ,
  • Begagnat
Affärsracet 2018 (mellan)AxjoGaro, (jobbannons, mellan)ForshedaverkenDin Maskin i Värnamo AB Bejö (mellan)