Företagsportalen GnosjoRegion.se

Trionum AB

Om företaget:

Trionum AB är ett konsultföretag som hjälper dig att förstärka kompetens och kapacitet i ditt företag.

Trionum finns mitt i den företagstäta Gnosjöregionen och du kan som kund ta del av det heltäckande nätverk av spetskompetens som finns här.
Verksamheten kännetecknas av tre huvudgrenar:

* CAD och konstruktion
* Produktionsstöd och logistik
* Företagsstöd och verksamhetsutveckling

Verksamhet:

Trionum AB arbetar med 3D-CAD/konstruktion och driver även lagerhotell. Vi förstärker din CAD-kapacitet och kan vara delaktiga i konstruktion/utveckling av nya eller befintliga produkter.

Vi kan formalisera en idé och skapa produktionsanpassat underlag, med SolidWorks Premium 3D-CAD. Systemet kan simulera och göra hållfasthetsberäkningar.

Vi kan även bidra med lager- och logistiklösningar.

Produkter/tjänster:

Om du har en idé men inte själv kan formalisera det i ritningsdokument, kan vi stödja dig och skapa underlag direkt anpassat för produktion. Vi kan utgå ifrån en enkel skiss, en modell, eller diskutera oss fram till lösning.

Vi har lång erfarenhet av ett flertal tillverkningsmetoder och behärskar många teknikområden. Vår breda tekniska kompetens gör det möjligt att se andra produktionslösningar.

Övrigt

Vi kan även bidra med lager- och logistiklösningar. Dessutom har vi erfarenhet av alla aspekter av företagande och entreprenörsskap och är konsult för verksamhetsutveckling.

Sökord: CAD, Konstruktion, CAD Konsult, Lagerhotell, Ritkonsult, SolidWorks, Företagsutveckling, Företagskonsult, Produktutveckling, Produktionsanpassning, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
0
Omsättning:
0 tSEK
Organisationsnr:
556946-6765
Kommun:
Gnosjö
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • CAD,
  • Konstruktion,
  • CAD Konsult,
  • Lagerhotell,
  • Ritkonsult,
  • SolidWorks
Din Maskin i Värnamo AB Affärsracet 2018 (mellan)Bejö (mellan)Garo, (jobbannons, mellan)ForshedaverkenAxjo