Företagsportalen GnosjoRegion.se

Nyheter

Inga aktuella nyheter

Reportage

AD-Plast i Anderstorp AB

Om företaget:

AD-plast arbetar med formsprutning av plastdetaljer. En kunskapsbank som fylls på sedan 1963 har gjort AD-plast till en av de ledande och innovativa formsprutarna i landet.
Arbetet med kunder som verkar på den globala marknaden har utvecklat AD-plast i den riktningen och företaget har idag fyra affärsområden att erbjuda:

- Konsulting
- Verktyg
- Produktion
- Montering

Kunden har valmöjligheten!
Ett av de stora målen är att utöka sin direkta exportandel vilket medför en intensiv bearbetning på valda exportmarknader.

Verksamhet:

AD-plast har sedan 1999 varit i framkant när det gäller automatisering och effektivisering av maskinpark, kringutrustning och medarbetare.
För att ytterligare stärka vår konkurrenskraft har vi ett program för utveckling - och utbildnings arbete för våra medarbetarna, genom ett eget utarbetat trainee program, vilket stärker oss inför framtidens utmaningar.

Maskinpark, kapacitet:

Idag har AD-plast 43 formsprutor av fabrikaten Ferromatic, DEMAG och Negri Bossi som försörjs av ett centralt materialsystem fördelat på 2 produktionshallar. Ett flertal Vision-system bevakar att kvalitén är enligt dokumentation.
Produktionen styrs med Ordning & Reda-grupper som har fastställda genomgångar varje vecka.

Övrigt

Egen verktygsavdelning med fyra verktygsmakare finns integrerat i verksamheten. En styrka då verktygen blir allt mer komplicerade och kostsamma samt att tidsfaktorn måste räknas in.Sökord: Formsprutning, Formverktyg, Metallersättning, Consulting, Formfyllnadsannalys, AD-plast, Formverktyg, Plast, Metallersättning, Produktionskapacitet, adplast, AD Plast, Anderstorp, flexibilitet, snabbhet, Komposit, ISO 14001, Montering, Verktygstillverkning, Consulting, Produktion, Moldex 3D, Mouldflow, AD-plast AB, AD-plast, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
42
Omsättning:
112787 tSEK
Organisationsnr:
556062-5443
Kommun:
Gislaved
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Formsprutning,
  • Formverktyg,
  • Metallersättning,
  • Consulting,
  • Formfyllnadsannalys,
  • AD-plast
ForshedaverkenAxjoGaro, (jobbannons, mellan)Bejö (mellan)Din Maskin i Värnamo AB