Företagsportalen GnosjoRegion.se

Nyheter

Inga aktuella nyheter

Reportage

Robec AB

Om företaget:

Robec AB är ett familjeföretag som utvecklar, tillverkar och testar medicintekniska produkter med slutkunder över hela världen. Vi har 50 års erfarenhet och kompetens inom det prioriterade området obstretik och gynekologi.
Vi finns i Gnosjö och samarbetar med internationellt ledande tillverkare. Tillsammans med dessa tillgodoser vi de högt ställda kraven på kvalitet, funktionalitet och effektivitet.

Engagemang är en av våra främsta drivkrafter!

Verksamhet:

Lasermärkning möjliggör märkning med tidigare ouppnåelig precision och detaljrikedom. Lasermärkning är den märkmetod som utvecklats mest, märkningen blir permanent, görs snabbt och kontaktfritt på de flesta material. Med ökande krav på spårbarhet och individmärkning, samt ökad omtanke om vår miljö, är lasermärkning en bra märkmetod.

Produkter/tjänster:

Vi producerar medicinteknisk utrustning och vi lasermärker detaljer och produkter.
Robec använder fiberlaser med den senaste tekniken för märkning, etsning och gravyr. Maskinen är bestyckad med roterande axel och godkänd för medicinska produkter.


Vi på Robec arbetar miljövänligt med lasermärkning av detaljer och produkter . Vi på Robec arbetar miljövänligt med lasermärkning av detaljer och produkter .
Robec AB i Gnosjö producerar också medicinteknisk utrustning. Robec AB i Gnosjö producerar också medicinteknisk utrustning.

Sökord: Lasermärkning, Polering, Gravyr, Medicintekniska produkter, Obstetrik, Slipning, Gnosjö, etsning, laser, märkning, laseretsning, lasergravyr, gynekologi, robek, Medicinutrustning, Lasergravering, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
3
Omsättning:
7567 tSEK
Organisationsnr:
556614-0488
Kommun:
Gnosjö
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • Lasermärkning,
  • Polering,
  • Gravyr,
  • Medicintekniska produkter,
  • Obstetrik,
  • Slipning
Garo, (jobbannons, mellan)Bejö (mellan)Din Maskin i Värnamo AB ForshedaverkenAffärsracet 2018 (mellan)Axjo