Företagsportalen GnosjoRegion.se

Nyheter

Inga aktuella nyheter

Reportage

K-Bemanning AB

Om företaget:

Företaget startades i nov 2004 och ägs av familjerna Victor Alnäs och Tony Skenning. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.
Tillsammans har vi många års erfarenhet inom bemanningsbranschen och en gedigen erfarenhet av personaltillsättningar.
K-Bemannings affärsidé är att lokalt lösa företags bemanningsbehov genom att hyra ut och rekrytera erfaren och kompetent personal. Detta åstadkommer vi genom att sätta våra kunder och vår personal i centrum genom nära kontakter och kännedom om envars behov och styrka vilket leder till långsiktig utveckling.

Verksamhet:

K-Bemanning erbjuder idag följande tjänster inom både kolletiv-och tjänstemannasektorn: Uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering. Vi är certifierade i ThomasSystemet vilket hjälper oss och dig som kund när vi analyserar befattningen och kandidaterna.
Vi kan även truckutbilda din personal. Anders på K-Bemanning är certifierad genom TYA och har 25 års erfarenhet av logistik och lager.

Egna varumärken:

Vi är certifierade att utföra analyser och tester i ThomasSystemet.
K-Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Vi är godkända av TSL att utföra omställningstöd för kollektivanställda.

Vår auktorisation är ett bevis på att vår personal blir korrekt behandlade och vi vet att detta gynnar våra kunder. Vår auktorisation är ett bevis på att vår personal blir korrekt behandlade och vi vet att detta gynnar våra kunder.


Vi jobbar med bemanning, rekrytering, analyser, förmågetester, truckutbildning och omställningstöd/TSL för kollektivanställda Vi jobbar med bemanning, rekrytering, analyser, förmågetester, truckutbildning och omställningstöd/TSL för kollektivanställda

Sökord: analyser, rekrytering, tester, truckutbildning, inhyrning, personaluthyrning, uthyrning, kompetens, rekryteringar, kostnader, ekonomi, produktion, personal, bemanningsföretag, produktivitet, inhyrningar, besparing, uthyrningar, kvalité, K-Rekryterar, lönsamhet, besparingar, bemanning, personprofilanalys, befattningsanalys, förmågetest, persontester, lagerpersonal, Kbemanning, söka jobb, ,

Vill du uppdatera dina uppgifter? »

Snabbfakta

Antal anställda:
75
Omsättning:
41397 tSEK
Organisationsnr:
556664-6625
Kommun:
Värnamo
Juridisk form:
AKTIEBOLAG
Ekonomi:
allabolag.se

Sökord

  • analyser,
  • rekrytering,
  • tester,
  • truckutbildning,
  • inhyrning,
  • personaluthyrning
Affärsracet 2018 (mellan)Garo, (jobbannons, mellan)ForshedaverkenAxjoBejö (mellan)Din Maskin i Värnamo AB