Affärsracet 2018 (toppbanner)

Qtech Group AB

Qtech startar egen Prototypverkstad

7 januari 2018

Qtech Group har investerat och startat prototyptillverkning i egen regi för maskinbearbetade produkter.

- Under 2017 har vi sett ett ökat behov av tillgodose våra kunder med prototyper, artiklar för 0-serie och tester samt förserier. Med det som bakgrund tog vi beslutet att starta egen prototyptillverkning. Säger Glenn Wilander, VD för Qtech Group.
- På detta sätt kan vi vara med tidigt i processen hos våra kunder och leverera prototyper på en till två veckor till våra kunder. Många pratar om att man kan lösa allt från prototyper till serieproduktion men Qtech gör handlar verkligen och på detta sätt blir vi en starkare och bättre leverantör. Fyller Alexander Josefsson på, säljansvarig.

Vi kan köra prototyper och när vi sedan börjar tillverkning av serieproduktion lämnar vi över det till våra leverantörer som är specialiserade på det.

Qtech Group har investerat i Haas-maskiner, en svarv och en fräs samt en manuella svar och fräs för att kunna ta en så bred flora som möjligt.
En enkel artikel som kan köras i en manuell fräs ska inte gå i en CNC-styrd maskin. Då blir den för dyr.
- Att ha rätt pris, snabba offerter och snabb ledtid är ledorden för oss i och med denna investering. Avslutar Glenn Wilander.

Kontaktuppgifter

Qtech Group AB

Postadress:
Grand Prixgatan 4
334 33 Anderstorp
Karta »
Telefon:
0370 - 51 10 00
Fax:
Webbadress:
www.qtechgroup.se
Bejö (mellan)Holmgrens plast (mellan)Affärsracet 2018 (stor)EMAB (stor) startsidanShape Produktion ABGårö plåtprodukterOrigin Tool AB (mellan)Isakssons MetallindustriDin Maskin i Värnamo AB