Affärsracet 2018 (toppbanner)

Nyheter

Inga aktuella nyheter

Inca Plast AB

Möt vår skarpsynte nya montör

18 januari 2016

Monotona och enklare monteringsjobb försvinner ofta från Sverige. Vi vill se till att behålla dem! Med vår nya visionutrustade robotcell sätter fantasin gränserna och vi blir en betydligt effektivare helhetsleverantör.

För att kunna vara en helhetsleverantör erbjuder vi på Inca inte bara formsprutning utan även alla steg i processen från idé till färdig produkt. Vår nya robotcell hjälper oss att vara riktigt konkurrenskraftiga och effektiva när det kommer till efterbearbetning.

I nuläget används robotcellen för att montera ihop två detaljer men användningsområdet är stort. Snabb montering, sortering och packning av flera detaljer i olika geometrier är inga problem för vår nya medarbetare. Tack vare att visionsystemet är grunden i cellen krävs mindre fixeringsutrustning och därav blir uppstartskostnaderna lägre vid nya projekt. Detta gör att det ofta kan vara intressant att automatisera även mindre serier.

Kontakta oss så berättar vi mer eller varför inte svänga in på Storgatan 44 i Hillerstorp och själv lära känna "Robban" och se vad han går för?

Läs mer: http://incaplast.com/

Kontaktuppgifter

Inca Plast AB

Postadress:
Storgatan 44
335 73 HILLERSTORP
Karta »
Telefon:
0370-22845
Fax:
0370-26365
Webbadress:
incaplast.com
Gårö plåtprodukterAxelent Engineering (stor)ForshedaverkenRobec (mellan) slipningBraiformAffärsracet 2018 (mellan)