Affärsracet 2018 (toppbanner)

EPAB GGVV AB

Vi växer och nyanställer

3 februari 2017

Vi hälsar nu Jennie Gunnarsson välkommen till OnePartnerGroup och Epab GGVV. Jennie kommer senast från Isaberg Höganloft. Hon kommer nu att ta rollen som search och kandidatansvarig på kontoret i Gislaved.


Jennie är bosatt i Anderstorp och har sedan tidigare erfarenhet av industri. På Isaberg Höganloft har hon jobbat med försäljning på konferens och event. Hon har även varit spindeln i nätet när det kommer till företagsevent och konferenser.

- Det känns jättespännande att få vara med på detta "tåget". Att OPG växer med denna fart och ändå kan behålla det personliga och en lokal nivå är fascinerande. Jag ser fram emot att lära känna gänget och bli en i teamet. Utmaningen blir att hitta rätt person till rätt plats. Arbetsmarknaden går ju upp och ner så det gäller att hänga med, säger Jennie Gunnarsson.

- Vi ser fram emot att få förstärkning på searchsidan, då vi ser ett enormt behov av att hitta kandidater till alla våra uppdrag. Jennie kommer att bli vår nästa stjärna och kommer tillföra ännu mer energi till gruppen. Med sin bakgrund från både industrin och försäljning ser vi det som en stor tillgång i det arbete hon ska göra. Hitta rätt person till rätt plats, vara ansiktet utåt och även ,tillsammans med Outi Mäkinen Fränberg, vara den första kontakten hos oss för jobbsökande, säger Jaana Fransson, verksamhetschef på Epab GGVV.


Läs mer: http://www.onepartnergroup.se/kontor/gislaved/

Kontaktuppgifter

EPAB GGVV AB

Postadress:
Stansgatan 2
334 33 Anderstorp
Karta »
Telefon:
0370-510560
Fax:
Webbadress:
onepartnergroup.se
www.ep-ab.se
Bejö (mellan)Isakssons MetallindustriHolmgrens plast (mellan)Din Maskin i Värnamo AB Gårö plåtprodukterOrigin Tool AB (mellan)EMAB (stor) startsidanAffärsracet 2018 (stor)Shape Produktion AB