Affärsracet 2018 (toppbanner)

EPAB GGVV AB

Besök av Näringsministern Mikael Damberg

31 mars 2017

I onsdags hade vi på vårt Gislaveds kontor besök av Näringsministern Mikael Damberg och representanter från kommunen och distriktet.

Vi diskuterade hur vi arbetar med att få ut människor i arbete och framförallt de som är lite längre från arbetsmarknaden.

Med våra produktionsenheter och samarbetet med AMO, AF, Framtidscentrum, Etableringen, Språkcaféer, kyrkan etc. har vi möjlighet att anställa personer som är längre från arbetsmarknaden. De får möjlighet att tillsammans med ordinarie personal arbeta och vi kan testa av dem och hitta den kompetens vi söker. Vi har möjlighet att ha en större tolerans då vi fyller upp med bemanningspersonal ifall det behövs snabbare leveranstider än det är möjligt.

Många av de som vi har på våra produktionsenheter får jobb inom Business Solution, EPAB eller hos våra kunder.

Med vår kunskap och det förtroende kunderna har för oss får också fler människor t.ex. nyanlända jobb ute på företagen genom att vi tror på dem, en möjlighet de kanske inte annars hade fått.

Ett mycket intressant möte med många bra diskussioner.

Kontaktuppgifter

EPAB GGVV AB

Postadress:
Stansgatan 2
334 33 Anderstorp
Karta »
Telefon:
0370-510560
Fax:
Webbadress:
onepartnergroup.se
www.ep-ab.se
Origin Tool AB (mellan)Holmgrens plast (mellan)Affärsracet 2018 (stor)Gårö plåtprodukterEMAB (stor) startsidanDin Maskin i Värnamo AB Shape Produktion ABBejö (mellan)Isakssons Metallindustri