Företagsportalen GnosjoRegion.se

OnePartnerGroup GGVV

Invigning av Värnamokontoret

15 september 2017

Igår hade EPAB GGVV AB invigning av sitt nya kontor i Värnamo.

Intresset för invigningen var stort, ett 80-tal personer hade anmält sig och kom för att lyckönska till nyetableringen. I minglet kunde vi se representanter från Värnamo Näringslivsbolag, kommunstyrelsens ordförande, Hans-Göran Johansson, lokala företag och många fler.

Maten som bjöds på kom från Venue Food Court Gislaved som är ett integrationsprojekt där ett 10-tal kvinnor från olika länder lagar mat som de sen säljer. Fantastiskt god mat och roliga smaker från olika länder. Vi tycker detta speglar mångfalden vi har bland våra anställda som kommer från olika delar av världen, säger Jaana Fransson, Verksamhetschef p EPAB GGVV AB.

På invigningen fanns också representanter från HV71 som berättade om truppen och kommande säsong.

Även EPAB:s grundare Stefan Alvarsson fanns på plats tillsammans med Maria Möller och Susanna Halonen från koncernledningen.

Musikunderhållning av två av Värnamo kommuns gatumusikanter (Maja & Alfons) förgyllde kvällen med sina musikaliska talanger.

En lyckad kväll som ger energi till kommande utmaningar på marknaden.

EPAB GGVV AB är en del av koncernen OnePartnerGroup som har sitt huvudkontor i Jönköping och finns reperensenterade över hela landet. Vårt mål är att vara Sveriges lokalaste bemannings- och rekryteringsbolag.

Kontaktuppgifter

OnePartnerGroup GGVV

Postadress:
Stansgatan 2
334 33 Anderstorp
Karta »
Telefon:
0370-510560
Fax:
Webbadress:
onepartnergroup.se
www.ep-ab.se
Bejö (mellan)ForshedaverkenGaro, (jobbannons, mellan)Din Maskin i Värnamo AB Axjo