Affärsracet 2018 (toppbanner)

AMV Anderstorps Mekaniska Verkstad AB

AMV tävlar sig målmedvetet framåt

14 december 2017

Idag är AMV ett företag som vänt en negativ period till att bli ett expansivt företag på en krävande marknad. Varje dag tävlar AMV tillsammans med sina kunder, vilket de ser som nyckel till gemensam framgång.

Smålandsbaserade AMV har under de 3 senaste åren genomgått en omfattande förvandling. Beskedet 2015 om att företaget Stiga lämnar Sverige innebar för AMV att 50 % av den totala omsättningen försvann utomlands till Stigas egna fabrik. Ur detta historiskt tunga besked föddes det ny kraft och nya idéer. Idag är AMV ett företag som vänt den negativa trenden till att bli ett expansivt företag på en krävande marknad. Varje dag tävlar AMV tillsammans med sina kunder, vilket de ser som nyckel till gemensam framgång.

-”Vi har sedan beskedet arbetat kontinuerligt med att utveckla nya affärsområden och samtidigt investerat i modern och automatiserad produktion. Vi ser väldigt ljust på framtiden och har det senaste året visat att vi är på rätt väg, säger VD Gunnel Hellquist.
AMV´s resa med ett omsättningstapp på 50 % har varit krävande under de tre senaste åren. Men det har varit lärorikt och utvecklande och nu kan de erbjuda kunder kostandseffektiv och högautomatiserad tillverkning inom metallbearbetning. Organisationen har växt sig stark genom åren och med den senaste tidens rekrytering är de redo att tillsammans med befintliga och nya kunder tävla vidare mot gemensamma mål.

Platschef,Thomas Hiljemark, ser framemot kommande år. ”Tillväxten vi ser nu är ett resultat av ett hårt och fokuserat arbete. Det finns en efterfrågan på marknaden och AMVs unika kombination av laserskärning, stansning och bandjärnsbearbetning ger våra kunder rätt lösning för att producera deras plåtdetaljer. Vi har kapacitet i produktion och vi jobbar fokuserat varje dag för att tillsammans med våra kunder tävla om att bli bäst.

Läs mer: http://www.amv-se.com

Kontaktuppgifter

AMV Anderstorps Mekaniska Verkstad AB

Postadress:
Box 86
334 22 Anderstorp
Besöksadress:
Idrottsvägen 10
334 33 Anderstorp
Karta »
Telefon:
0371-523260
Fax:
0371-16363
Webbadress:
www.amv-se.com
Gårö plåtprodukterAffärsracet 2018 (stor)Holmgrens plast (mellan)Isakssons MetallindustriDin Maskin i Värnamo AB EMAB (stor) startsidanOrigin Tool AB (mellan)Shape Produktion ABBejö (mellan)