Företagsportalen GnosjoRegion.se

Gnosjö Automatsvarvning AB

INNOVATIONSFORUM HOS GNOSJÖ AUTOMATSVARVNING

30 april 2015

Ända sedan starten 1974 har Gnosjö Automatsvarvning arbetat aktivt för att hålla hög innovationstakt. Det har gällt både tillverkning och produktion men också hur man driver företaget. Nu tyckte man att det var dags för ett innovationsforum.

– För oss är det viktigt att innovation inte bara handlar om produkter och tillverkning. Idag ser man hur det innovativa i många branscher istället handlar om affärsmodeller. Säger Linda Fransson, vd på Gnosjö Automatsvarvning.

Innovation Forum, som har premiär den 6 maj är tänkt att fungera som just ett forum för att främja innovation. Denna gång har man inbjudna föreläsare som inspirerar: Karl Mc Faul, Corporate Communications Manager på European Spallation Source (ESS) i Lund samt Renata Chlumska, äventyrare. Nästa gång samlar man kanske en mindre grupp människor med en specifik uppgift att lösa.

– Vi får se vart det tar vägen, vi gillar att dela med oss av tankar och idéer, stöta och blöta dem med människor som har andra erfarenheter. Det tror vi är vägen till framgång, avslutar Linda Fransson.

Läs mer: http://svarvning.nu/innovation-forum-2015/

Kontaktuppgifter

Gnosjö Automatsvarvning AB

Postadress:
Box 182
335 24 GNOSJÖ
Besöksadress:
Lidängsvägen 1
335 32 GNOSJÖ
Karta »
Telefon:
0370-333250
Fax:
0370-99170
Webbadress:
www.svarvning.nu
Bejö (mellan)Garo, (jobbannons, mellan)ForshedaverkenDin Maskin i Värnamo AB Axjo