Affärsracet 2018 (toppbanner)

Gnosjö Automatsvarvning AB

Ny investering hos Gnosjö Automatsvarvning

5 juli 2017

– Det går inte att driva industri med hängslen och livrem. Ska man kunna erbjuda sina kunder hög kvalitet och service gäller det att ligga i framkant.

Linda Fransson, vd på Gnosjö Automatsvarvning berättar om en av de fyra senaste investeringarna i maskinparken. En ny sorteringsutrustning som har till uppgift att granska och säkerställa att ingen detalj som går iväg till kund har någon defekt. Maskinen har fyra kameror som analyserar upp till 2 000 detaljer i timmen och är unikt anpassad för Gnosjö Automatsvarvning.

– Grunden till investeringen var att vi sökte efter en utrustning som vara snabb och dessutom väldigt flexibel. Någon sådan standardutrustning fanns inte, därför valde vi att satsa på att specialbygga en maskin anpassad till våra krav, säger Linda Fransson.

Att investera och våga vara först är inte främmande för bolaget, snarare en av många framgångsfaktorer genom åren. Mycket handlar om att automatisera så många moment som möjligt, och på så sätt eliminera den mänskliga faktorn.

– Men det handlar absolut inte om att automatisera bort personal. Snarare att skapa en modern och hållbar arbetsplats för våra anställda. Varje investering innebär ofta att 2–3 nya medarbetare rekryteras och att den befintliga personalen vidareutbildas för nya arbetsuppgifter inom företaget, avslutar Linda.

Bifogad fil: gnosj__automatsvarvning_press_juli.pdf

Läs mer: http://svarvning.nu/produktertjanster/analys/

Kontaktuppgifter

Gnosjö Automatsvarvning AB

Postadress:
Box 182
335 24 GNOSJÖ
Besöksadress:
Lidängsvägen 1
335 32 GNOSJÖ
Karta »
Telefon:
0370-333250
Fax:
0370-99170
Webbadress:
www.svarvning.nu
ForshedaverkenAxelent Engineering (stor)Gårö plåtprodukterAffärsracet 2018 (mellan)Robec (mellan) slipningBraiform