Företagsportalen GnosjoRegion.se

Xcen AB

Ny suverän LED list för inredning

22 januari 2016

Under 2015 har Xcen tagit fram ett nytt komplett system med ledlist och smart inkoppling anpassat för butiksinredning; Ledlist Super Bar. Ledlist Super Bar ger ett jämnt ljus utan "ledprickar" vilket gör ljusupplevelsen mycket bättre för kunderna. Produkterna och budskapen ser bättre ut i ställen.

LEDLIST SUPER BAR - JÄMNT LJUS UTAN PRICKAR
ENKELT MONTAGE MED SNABBKOPPLINGAR OCH MAGNETER

Under 2015 har vi tagit fram ett nytt komplett system med ledlist och smart inkoppling anpassat för butiksinredning; Ledlist Super Bar.

ENKEL INSTALLATION MED SNABBKOPPLINGAR
Själva ledlisten finns i två längder som passar för 600mm och 900mm ställ. Till ledlisterna har vi en rad olika inkopplings-möjligheter. I hela systemet jobbar vi med snabbkopplingar för snabb och enkel installation.

SMIDIGT MONTAGE MED MAGNETER
Ledlisterna har inbyggda magneter för snabb montering i plåthyllor. För montering i andra material finns monteringsclips. Finns också clips för att vinkla ledlisten och på så sätt rikta ljuset.

FANTASTISKT LJUS
Ledlist Super Bar ger ett suveränt ljus för butiksbelysning. Den vita opalen jämnar ut ljuset och inga "ledprickar" syns. Ledlisten passar perfekt i hyllbelysning och ljusfärgen 4000K ger bra bling i ljuset.

Ledlist Super Bar finns i 2 standardmodeller alltid på vårt lager i Värnamo. Önskas andra längder eller ljusfärger tar vi fram detta för större projekt.

Vill ni veta mer, kontakta Xcen idag.
Läs mer: http://www.xcen.se/led-list/ledlist-super-bar-870mm

Kontaktuppgifter

Xcen AB

Postadress:
Julias väg 1
331 41 VÄRNAMO
Karta »
Telefon:
0370-378530
Fax:
Webbadress:
www.xcen.se
Garo, (jobbannons, mellan)ForshedaverkenBejö (mellan)AxjoDin Maskin i Värnamo AB