Företagsportalen GnosjoRegion.se

Proton Engineering AB

Iosif Hampel är Proton Engineerings säljare

7 mars 2017

Sedan våren 2016 är Iosif Hampel ett känt ansikte på Proton Engineering i Skillingaryd. Proton Engineerings nya försäljnings- och projektorganisation genomfördes i början av 2017 och Iosif fortsätter att arbeta med försäljning med fokus på fordonsindustrin och övrig verkstadsindustri.

– Att vara marknadsinriktad ställer krav på att ha rätt attityd och personlighet, en stor vilja att ta till sig nya kunskaper och vara uppmärksam på trender och förändringar på marknaden. Man måste ha en ödmjukhet inför olika situationer i vardagen. Iosifs breda erfarenhet av att jobba med kommersiella relationer och med marknadsföring kompletterar oss därför mycket bra och stärker vår konkurrenskraft inför framtiden, säger Johan Andersson, försäljningschef Proton Engineering.

Iosif kommer ursprungligen från Rumänien och efter en magisterexamen i ekonomi har han arbetat med försäljning, marknad, projektledning och logistik inom bland annat textil- och IT-branschen. Sedan 2011 bor Iosif tillsammans med sin fru och två barn i sitt nya hem i Värnamo där de gjort sig väl hemmastadda.

– När jag flyttade till Sverige för några år sedan var mitt fokus att snabbt lära mig svenska och nu jobbar jag vidare med att utveckla mitt svenska språk ännu mer. Jag har tidigare arbetat med försäljning mot flera länder i Europa och har mycket språkkunskaper, det är en erfarenhet som jag tror kommer vara till nytta, säger Iosif som utöver svenska, engelska och rumänska även klarar sig på ungerska och italienska.

– Jag ser fram mot att fortsätta med vårt fokus på försäljning som vi har påbörjat här på Proton Engineering, och jag hoppas att jag med mina erfarenheter kan bidra till att stärka vår position på marknaden!


Projektsäljare

Iosif Hampel

Direkt: 0370-768 98
Email: iosif.hampel@proton.se

Läs mer: http://www.proton.se/sv-se/engineering/aktuellt2/iosif-saljare-proton-engineering/

Kontaktuppgifter

Proton Engineering AB

Postadress:
Box 23
568 21 Skillingaryd
Besöksadress:
Verkstadsgatan 21
568 31 Skillingaryd
Telefon:
0370-76800
Fax:
0370-71761
Webbadress:
www.proton.se
proton.se/engineering
proton.se/caretec
AxjoGaro, (jobbannons, mellan)ForshedaverkenRobec (mellan)Din Maskin i Värnamo AB Bejö (mellan)Stebro Plast AB (mellanannons)