GnosjoRegion.se

Bufab Sweden AB

Kom med på en åktur med BUMAX®!

5 september 2017

Vi på Bufab är stolta över att vara en del av världens största och mest spännande berg- och dalbana i trä - Balder genom att leverera "BUMAX® - världens starkaste rostfria bult" till olika delar av konstruktionen.

På nöjesparken Liseberg kan du ta en tur på en av världens största och mest spännande berg- och dalbana i trä; Balder. Den första backen har en fallvinkel på 70 grader och dalbanan går 36 meter upp i luften och fortsätter över höga toppar och djupa dalar i mer än en kilometer. Den har röstats av internationella experter att vara "världens bästa berg-och dalbanan i trä". Vi på Bufab är stolta över att vara en del av Balder genom att leverera "BUMAX® - världens starkaste rostfria bult" till olika delar av konstruktionen. BUMAX® är bultar, brickor och muttrar avsedda att lösa specifika problem där standardfästelement misslyckas. Läs mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig - http://www.bumax-fasteners.com/

Läs mer: http://www.bumax-fasteners.com/

Kontaktuppgifter

Bufab Sweden AB

Postadress:
Box 2266
331 02 VÄRNAMO
Besöksadress:
Stenfalksvägen 1
331 41 VÄRNAMO
Karta »
Telefon:
0370-696900
Fax:
0370-696910
Webbadress:
www.bufab.com
Robec (mellan) slipningAxelent Engineering (stor)Holmgrens PlastBraiformGårö plåtprodukterForshedaverkenJSS Verktyg AB (mellan)