Bufab Sweden AB

Möt våra nya traineer!

4 oktober 2017

Vi är väldigt glada att få välkomna våra nya traineer – Melchior du Marais från Frankrike och Christian Penning från Nederländerna till Värnamo där de ska genomföra vårt traineeprogram.

När programmet är avslutat om några månader, kommer båda att arbeta inom vår säljorganisation i olika delar av världen. Sedan vi startade programmet år 2009 har vi haft 16 traineer av olika nationaliteter på vårt huvudkontor i Värnamo och vi är stolta över hur framgångsrikt programmet har varit och framförallt alla våra tidigare traineer!

Bufabs Traineeprogram är skräddarsytt för ny utexaminerade studenter och programmet bygger på ett genuint behov inom Bufab och vi kan därför erbjuda utmanande positioner efter programmets slut. Vi ger våra traineer utmaningar, utbildning och mentorskap. Vårt team guidar våra traineer genom att erbjuda dem chansen att uppleva en internationell koncern, en verktygslåda för en framgångsrik karriär och ett nätverk som kan vara en livstid. Vill du veta mer om våra traineer? Lär känna Melchior och Christian och varför de sökte till vårt Trainee Program.

Läs mer: http://www.bufab.com/about-us/career/bufab-trainee-program

Kontaktuppgifter

Bufab Sweden AB

Postadress:
Box 2266
331 02 VÄRNAMO
Besöksadress:
Stenfalksvägen 1
331 41 VÄRNAMO
Karta »
Telefon:
0370-696900
Fax:
0370-696910
Webbadress:
www.bufab.com
Ji-Ma Produkter ABVärnamo Automatsvarvning AB Gårö plåtprodukterAffärsracet 2018 (mellan)AxjoHolmgrens PlastBejö (mellan)Garo, (jobbannons, mellan)