GnosjoRegion.se

Nyheter

Internet

5 snabba tips om  Internet

  1. Alla företag ska ha en hemsida! Men skillnaden på hur avancerad hemsidan ska vara är stor.
  2. Marknadsföring med hjälp av internet är en spännande tävlingsgren i jakten på nya kunder. Ta hjälp av de som vet hur man gör för att lyckas på internet. Det tjänar du på.
  3. Hemsidan är ditt ansikte utåt. Tänk på att många som kommer in på din hemsida vet ingenting om ditt företag. Vilket intryck ger du besökarna?
  4. Här hittar du företag som jobbar med Internet »
  5. Vill du hitta en ny leverantör Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

VAKNA – Internet är viktigare än du tror!

De senaste åren har marknadsföring med hjälp av internet ökat lavinartat. Internetrelaterad reklam omsätter mer än såväl tv-reklam som gratistidningar. Internet är ingen fluga och det är och kommer vara där som marknadsföring tar de största kliven framåt.

Internet

 

Hemsidor och teknikfällan

De flesta av oss vet hur man annonserar i en tidning, men att uppdatera hemsidan är för många en helt ny värld. Troligtvis är detta en stor orsak till att vi ser så många dåliga hemsidor med gamla nyheter.

Tycker du det är roligt att uppdatera er hemsida, skicka nyhetsbrev, köpa sponsrade länkar, sökoptimera och vill jobba med detta regelbundet måste du sätta av en hel del tid för att lära dig de program och verktyg du behöver.

Med ett stort och gediget intresse och en hel del arbetstid kommer du troligtvis att kunna sköta din internetmarknadsföring själv. Ska resultatet bli riktigt bra måste du dessutom ha kunskap och erfarenhet inom reklam och marknadskommunikation.

Alternativet är att köpa tjänsterna från någon du litar på och som har internetmarknadsföring som yrke.

Internet i Gnosjöregionen

 

0371 webb & reklam AB , Internet
0371 webb & reklam AB

Smålandsstenar

Vi hjälper dig med allt från trycksaker och pressreleaser till att uppdatera hemsidan och skriva ut stora affischer till mässan eller till ditt skyltfönster. Internetmarknadsföring är vi extra duktiga på och i många fall kan vi göra Google till din mest kostnadseffektiva säljare!

Bra reklam är en inkomst, inte en kostnad! Vi guidar dig i reklamvärldens djungel.
Läs mer »
 

www.0371.se »


 

GnosjoRegion.se (Happy Småland AB), Internet
GnosjoRegion.se (Happy Småland AB)

Smålandsstenar

Vår uppgift är att dra in affärer till företagen i Gnosjöregionen. Det gör vi med hjälp av vår företagsportal GnosjoRegion.se samt genom en mängd andra marknadsföringskanaler.
Under åren har vi förmedlat 1000-tals affärer till våra medlemsföretag.
Läs mer »

Reportage
Mingelbilder från Elmia Sub 2016

Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

www.GnosjoRegion.se »


Reklam

 

Sammanfattning av Internet

Det är viktigt att ha en hemsida, det är något som alla bör ha. Däremot kan en hemsida variera väldigt i utseende och innehåll. Tänk på att hemsidan är ditt ansikte utåt och att många som besöker den inte vet så mycket om dig och ditt företag.

Läs mer

Här hittar du fler avdelningar om service till företag »

Läs gärna mer om närliggande ämnen Reklam | Tryckeri | Presentreklam | Mässprodukter | Fotografering | Internet | Reklamfilm | Flaggor

 

Visste du att...

Hemsidan är ditt och ditt företags ansikte utåt.