GnosjoRegion.se

Nyheter

Mässprodukter

5 snabba tips om  Mässprodukter

  1. Montera upp profilprodukterna i god tid och testa all teknik på hemmaplan innan du åker iväg till mässan. Det kan bespara dig mycket bekymmer!
  2. Samla besökarnas visitkort i en skål så du kan komma i kontakt med dem efter mässan.
  3. Blunder-blad. Ha ett papper nära tillhands och skriv upp sådant du saknar på mässan. Skriv även upp lyckade aktiviteter och om du gör några riktiga blunders som du vill undvika i framtiden.
  4. Här hittar du företag som jobbar med Mässprodukter »
  5. Vill du hitta en ny leverantör
    Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Skaffa en attraktiv monter!

På en mässa är det stenhård konkurrens. Alla vill synas och om du inte sticker ut så kommer dina konkurrenter locka till sig fler nya kunder än vad du gör. Därför är din profilering ytterst viktig. Gör din mässmonter attraktiv och inbjudande. Se till att dina roll-ups, ståbord och bildväggar ger ett professionellt intryck. Det får inte se hemmagjort ut.

Mässprodukter

 

Professionella roll-ups

På en roll-up kan du berätta om dig och ditt företag, vad ni kan erbjuda kunderna osv. Men ni kan också använda roll-upen som en reklampelare för ett mässerbjudande. Oavsett ska du se till att satsa på en roll-up med en snygg och lockande layout. Detta kan din reklambyrå hjälpa till med. Det finns roll-ups i olika prisklasser. Det kan vara värt att satsa några extra kronor på hög kvalitet så att roll-upen fungerar och ser professionell ut. Tänk på att du kanske vill använda den flera gånger och då ska du kunna dra upp och dra ner den vid upprepade tillfällen utan att den tar skada.

Ståbord och bildväggar

Mässprodukter finns i många varianter. Till de vanligaste hör förutom roll-ups även ståbord och bildvägg. Ståbord finns i flera olika varianter och storlekar. Framsidan kan du pryda med din logga eller ett budskap. Många ståbord är väldigt praktiska med hyllor på baksidan där man som utställare kan förvara trycksaker och annat material. Flera modeller har hjul så när mässan är över, fäller man bara ihop bordet och rullar hemåt. I ståbordet kan det också finnas plats för övriga mässprodukter som man har med sig på mässan, exempelvis din bildvägg.

Mässprodukter i Gnosjöregionen

 

GnosjoRegion.se (Happy Småland AB), Mässprodukter
GnosjoRegion.se (Happy Småland AB)

SMÅLANDSSTENAR

Vår uppgift är att dra in affärer till företagen i Gnosjöregionen. Det gör vi med hjälp av vår företagsportal GnosjoRegion.se samt genom en mängd andra marknadsföringskanaler.
Under åren har vi förmedlat 1000-tals affärer till våra medlemsföretag.
Läs mer »

Reportage
Mingelbilder från Elmia Sub 2016

Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

www.GnosjoRegion.se »


 

0371 webb & reklam AB , Mässprodukter
0371 webb & reklam AB

SMÅLANDSSTENAR

Vi hjälper dig med allt från trycksaker och pressreleaser till att uppdatera hemsidan och skriva ut stora affischer till mässan eller till ditt skyltfönster. Internetmarknadsföring är vi extra duktiga på och i många fall kan vi göra Google till din mest kostnadseffektiva säljare!

Bra reklam är en inkomst, inte en kostnad! Vi guidar dig i reklamvärldens djungel.
Läs mer »
 

www.0371.se »


Reklam

 

Sammanfattning av Mässprodukter

Mässprodukter finns i många varianter. Till de vanligaste hör roll-ups, ståbord och bildväggar. Satsa på professionella mässprodukter, din monter får inte se hemmagjord ut!

Läs mer

Här hittar du fler avdelningar om service till företag »

Läs gärna mer om närliggande ämnen Reklam | Tryckeri | Presentreklam | Mässprodukter | Fotografering | Internet | Reklamfilm | Flaggor

 

Visste du att...

Det är viktigt att göra din monter attraktiv och inbjudande så att besökarna vill stanna till just hos dig.