Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29
Lördag 21 juli
Grattis Johanna
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN 26°

Expand International AB

Johanneshov

Expand är marknadsledande inom tillverkning och marknadsföring av portabla mediadisplayer. Vårt koncept är att möjliggöra för företag och organisationer att marknadsföra sina produkter på de platser och miljöer där deras målgrupper befinner sig.


Vi har en global service vilket innebär att vi kan skicka mässväggar, monterväggar, ljusmontrar, ljuslådor, backdrops, rollups, diskar och mycket mer över hela världen. Att vi har nio kontor i sju länder och mer än 3300 återförsäljare i 61 länder innebär att vi garanterar snabb leverans och samtidigt kan ha en nära relation till våra kunder.


Vi har ett showroom i Anderstorp där du kan känna på produkterna, testa sätta upp dem och ställa dina frågor. Det är öppet mellan 07-17 och finns på Hantverkaregatan 32. Välkomna!


 

NYHETER

Kom förbi & säg hej

  Äntligen är det semestertider, men vi har öppet som vanligt....

En portabel ljuslåda för att synas lite extra

Med den portabla ljuslådan Expand LightBox - sticker du ut lite extra på alla typer av mässor och events - stora som små. Den är enkel att sätta upp, ta ned, packa ned...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

34

Omsättning

126574

Organisationsnr

5560563370

Kommun

Johanneshov

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

mässmonter, monterlösningar, pressvägg, tygvägg, tygprint, mässbilder, broschyrställ, rollups, bildvårder, eventlösningar, föreläsning, företagsevent, kickoff, bannerstand, backdrops, ljusmonter, transportlåda, podium, Tält, reklamtält, reklamflaggor, utomhusevent, utomhusmässa, tygtryck, tygvägg, flexible monter, matta, tryckt matta, logomatta, monter

Avdelningar

Lokal Service
It, marknadsföring
Presentreklam
Mässor, event
Flaggor