Här hittar du företag som kan erbjuda slipning både i mindre och större volymer och av en mängd olika material. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Slipning

5 snabba tips om slipning

  1. 1. Undersök noggrant vilken typ av slipning som lämpar sig bäst för produkten du vill ha tillverkad.
  2. 2. Prata med företag som arbetar med slipning, dessa kan rådgöra dig kring vilka material som är möjliga att slipa.
  3. 3. Var öppen för att andra material än det du ursprungligen tänkt använda kan passa bättre för en slitstark produkt.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Slipning » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Dagens produkter genomgår en mäng olika behandlingar och bearbetning för att uppnå sin slutgiltiga form, och en av dessa innebär att slipa en yta av ett visst material. Detta görs för att få fram en jämnare, snyggare yta och kan även användas för att skapa en viss form eller förbereda en yta för målning. I Gnosjöregionen finns gott om företag som arbetar med just detta, och de kan även hjälpa till att fram en produktionsplan som är så kostnadseffektiv som möjligt.

Slipning

 

Slipning

Vägen till en färdig produkt

Varje produkt börjar med en design eller prototyp som fungerar som underlag för själva produkten som ska tillverkas. Detta behöver inte på något sätt vara färdigt då du kontaktar relevanta företag utan de kan hjälpa till med arbetet även på detta stadie.

I Gnosjöregionen kan du lugnt vara säker på att du är i goda händer och att företagen du valt jobbar med dig i nära samarbete hela processen igenom. Kommunikation är a och o för att slutresultatet ska bli så lyckat som möjligt.

Slipning i Gnosjöregionen

 

Rubi Mekaniska Verkstad AB , Slipning
Rubi Mekaniska Verkstad AB

VÄRNAMO

Vår specialitet är skärande bearbetning i de flesta material i små och medelstora serier, men även tillverkning av egna fräs- och borrenheter samt specialmaskiner.

Vi erbjuder idag CNC, fräsning, svarvning, borrning, slipning, läppning, svetsning, kuggbearbetning och dragning av kilspår och splines.

Vi är certifierade enligt ISO14001.
Läs mer »

Reportage
Snabba räddningar vid driftsstopp

Läs mer »
 

www.rubi.se »


 

Robec AB , Slipning
Robec AB

Gnosjö

Lasermärkning möjliggör märkning med tidigare ouppnåelig precision och detaljrikedom. Lasermärkning är den märkmetod som utvecklats mest, märkningen blir permanent, görs snabbt och kontaktfritt på de flesta material. Med ökande krav på spårbarhet och individmärkning, samt ökad omtanke om vår miljö, är lasermärkning en bra märkmetod.
Läs mer »

Till bildgalleriet »
 

www.robec.se »


 

Lifi Slip AB , Slipning
Lifi Slip AB

VÄRNAMO

Slipning utföres dels som produktionsslipning av nya produkter i såväl små som stora serier, dels som reparationsslipning.
Läs mer »
 

Rundslipning

 

Mindre serier av komponenter

Du som kund ska kunna bestämma precis vad du vill ha och när det gäller volymer kan det variera mycket från produkt till produkt hur mycket du behöver. I Gnosjöregionen har företagen resurser för att erbjuda slipning av allt från riktigt stora till mindre volymer av alla möjliga produkter i bland annat trä och metall, och kan på så sätt tillmötesgå dina behov oavsett hur små volymer du behöver.

Kostnadseffektiva lösningar

Då du arbetar med moderna, svenska företag med många års erfarenhet kan du räkna med att priset alltid är lägsta möjliga. Detta beror på att de har utvecklat säkra metoder för att se till att både tidsplanering hålls och misstag minimeras, bland annat genom att datorteknik kan användas för allt från simulering av produkten innan tillverkning börjar till maskiner som arbetar effektivt och exakt tack vare automatiserad teknik.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Slipning | Rundslipning | Hening | Precisionsslipning

Här hittar du fler avdelningar som handlar om Slipning

 

Visste du att...

Man kan spara mycket pengar genom att samma företag som kan slipa produkten även kan erbjuda relevanta förbehandlingar och efterbearbetning.

Robec (mellan) slipning