Här hittar du företag som kan erbjuda hjälp med rundslipning, en teknik som kan användas vid tillverkning av många olika typer av produkter. i
Företagsportalen GnosjoRegion.se

Rundslipning

5 snabba tips om Rundslipning

  1. 1. Kontakta företag som har stor erfarenhet av slipning så kan de ge dig en realistisk prisbild.
  2. 2. Undersök vilka material som lämpar sig bäst för denna typ av bearbetning, kanske finns ett alternativt material som är både bättre och billigare.
  3. 3. Om hela produkten blir tillverkad på ett och samma ställe sparar du tid och pengar.
  4. Här hittar du  företag som jobbar med Rundslipning » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

Slipning är en bred teknik som kan användas för att slipa fram alla möjliga former, och rundslipning är det som används då runda komponenter ska tas fram. Man kan slipa både trä och metall och i Gnosjöregionen finns det många företag som har gedigen erfarenhet av denna teknik, och även en mängd andra som ofta är relevanta vid slipning.

Dessa kan hjälpa dig att ta fram effektivast möjliga produktionsplan som ger de resultat du vill ha och samtidigt sparar dig pengar och tid.

Rundslipning

 

Rundslipning

Vägen till en färdig produkt

Innan din produkt ens börjar produceras kan samma företag som erbjuder rundslipning också hjälpa till med att ta fram en ritning eller prototyp. Med lång erfarenhet av all möjlig tillverkning kan de sedan föreslå lämpliga material och tekniker som kan tänkas behöva utöver själva slipningen.

Ofta när det gäller trä-och metallprodukter kan samma företag hjälpa dig att både slipa, svetsa, fräsa och utföra en mängd ytterligare tekniker så att resultatet blir precis så som du har tänkt dig.

Rundslipning i Gnosjöregionen

 

Lifi Slip AB , Rundslipning
Lifi Slip AB

VÄRNAMO

Slipning utföres dels som produktionsslipning av nya produkter i såväl små som stora serier, dels som reparationsslipning.
Läs mer »
 

Slipning

 

Mindre serier av komponenter

I Gnosjöregionen finns Sveriges bästa företag för metall-och trätillverkning samlade och det är av goda anledningar många vänder sig hit. Tack vare deras bredd och erfarenhet har de inga problem med att vara flexibla och anpassa sig till dina önskemål. Vare sig du behöver enorma volymer eller riktigt små kan de tillmötesgå dig och anpassa tekniker och maskiner utifrån hur många exemplar du behöver av din produkt.

Kostnadseffektiva lösningar

Kostnaden är naturligtvis av största intresse för alla inblandade parter då en produkt ska tillverkas. Du som kund vill ha en produkt som håller högsta kvalitet men samtidigt inte betala skjortan för det. I Gnosjöregionen arbetar företagen i nära samarbete med dig under hela processen, både före, under och efter rundslipning likväl som andra nödvändiga tekniker.

Du behöver heller inte oroa dig för kostsamma förseningar då allting noga planeras redan innan arbetsprocessen sätter igång, med goda marginaler för eventuella problem.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Slipning | Rundslipning | Hening | Precisionsslipning

Här hittar du fler avdelningar som handlar om Rundslipning

 

Visste du att...

Slipning sker på några sekunder tack vare den höga hastigheten på dagens slipmaskiner.