Här är företag som hjälper dig med ytbehandling så som förnickling, förzinkning och förkromning men även pulverlackering och sprutlackering. i
GnosjoRegion.se

Ytbehandling

5 snabba tips om ytbehandling

  1. Med ytbehandling så kan man förlänga materialets livstid.
  2. Ytbehandlingen kan ha optisk funktion och även ge isolering.
  3. Ytbehandling kan stärka ett billigare konstruktionsmaterial.
  4. Här hittar du företag som jobbar med Ytbehandling » 
  5. Vill du hitta en bra leverantör?
    Lägg en offertförfrågan här »

En hållbar produkt

Produkter som framställs av metall löper alltid risken att försvagas om korrosion får ett fäste. Då man ytbehandlar material som trä så kan det räcka med lackering som ger skydd och en vacker yta. För aluminium, stål och plåt så krävs det andra processer för att man ska kunna få fram produkter som kommer att hålla länge. Med elektrolytisk ytbehandling så får man fram en beläggning av zink, krom eller nickel. Man kan också förkroma plastdetaljer för att dessa ska få bättre styrka och en lång hållbarhet.

För metallprodukter som ska användas inom industri och näringsliv så är hållbarheten otroligt viktig men estetiken är också en faktor som beaktas. Därför använder man sig ofta av pulverlackering och sprutlackering för att skapa ytor som har rätt färgnyans och den glans som man är ute efter.

Ytbehandling

 

Ytbehandling : Trådprodukter som blivit ytbehandlade.

Vackra metallprodukter

Näringslivet påverkas stort av de produkter som tas fram av metall, trä och plast. För butiker så är inredningen det som avgör om det som säljs kan presenteras på ett bra sätt eller inte. För kortare kampanjer så behöver man anpassade produktställ och displayer som kombinerar metall och plast för att ge ett professionellt intryck. Det här ställer höga krav på ytbehandlingen och man tänker mycket på de nyanser och färger som man kan få fram med hjälp av industrilackering. Det räcker inte med en yta som står emot rost, den måste även erbjuda ett vackert utseende och känsla för att produkten eller möbeln ska kännas attraktiv i en butik eller på ett kontor.

Ytbehandling i Gnosjöregionen

 

AB Leba Industriservice , Ytbehandling
AB Leba Industriservice

HILLERSTORP

Det är därför vi lackerar alla material, har möjlighet att göra slutpackning och har pressat leveranstiden på standardfärg. Det är dina behov som ska styra. Vi har kapaciteten och viljan att få dig att lyckas.
Pulverlackering på legobasis.

Välkommen till möjligheternas lackeringsföretag!
Läs mer »
 

www.leba.se »


 

Assars Industri AB , Ytbehandling
Assars Industri AB

HILLERSTORP

Pulverlackering för inom- och utomhusbruk, stål och gjutgods.
6000 m2 fabriksyta.
Tre miljövänliga och högmoderna liner.
Godsdimensioner: B 3000xH 2000xD 700.
Kunnig och engagerad personal.
Läs mer »
 

www.assars.se »


 

Pulverlacken i Hillerstorp AB , Ytbehandling
Pulverlacken i Hillerstorp AB

HILLERSTORP

I våra ändamålsenliga lokaler i Hillerstorp pulverlackar vi inredning,
displayer och inomhusdetaljer.
Våra kunder återfinns främst inom Gnosjöregionen.

Läs mer »
 

Pulverlackering

 

Kostnader och leveranstider

Det är flera saker som kommer att påverka kostnader för olika typer av ytbehandlingar. Ibland räcker det med en ytbehandling som görs innan produkten har tagits fram och ibland så får man räkna med efterarbete. Ju högre kvalitet man vill ha desto mer kostar det, men idag finns det teknik som sparar in på material och även på leveranstider. På så vis så höjs ribban och dagens metall, trä och plastprodukter blir alltmer avancerade. Numera är det fullt möjligt att skräddarsy en produkt så att den med hjälp av ytbehandlande lackering kommer att ha en exakt färgnyans och även erbjuda den hållbarhet som kunden förväntar sig. I Gnosjöregionen så är det även en stor fördel att man sammarbetar tätt mellan olika företag för en smidigare process som är kostnadseffektiv.

Sammanfattning

Ytbehandlingen av metall, trä och plast fyller flera viktiga funktioner. Man vill nämligen få fram en hållbar produkt som är vacker att se på och som passar in i sitt sammanhang färg- och formmässigt. Med modern teknik så kan man numera räkna med att få fram en skräddarsydd produkt som tas fram snabbt och till en skälig kostnad.

Läs mer

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Ytbehandling | Sprutlackering | Förnickling | Pulverlackering | Förzinkning | Förkromning | Våtlackering

Här hittar du fler avdelningar som handlar om blandade material så som trä, plast och metall.

 

Visste du att...

Det finns numera färg och lackeringsteknik som är helt utan miljöfarliga ingredienser.