Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 42
Onsdag 17 oktober
Grattis Antonia, Toini
Valuta
EUR 10.29 -0.02
GBP 11.7 -0.06
USD 8.9 0.00
BÖRSEN 12:14
-0.01%

Ernol AB

HESTRA

Med sina många år i branschen formsprutning så får man säga att ERNOL är specialister på sitt verksamhetsområde. Med en hög tekniknivå och bred kompetens bistår vi med kunskap genom hela utvecklingskedjan för en produkt. Vi tänker resursutnyttjande och produktionseffektivitet från början till slut. På så sätt lyckas vi hitta en ekonomi både för oss och för våra kunder som resulterar i ett långvarigt samarbete.


Flödet från tanke, skiss till färdig produkt. Vi bistår med detalj och verktygs konstruktion och samverkar med verktygsmakare, materialspecialist, produktion och användare för att minimera tids- och produktionsförluster. Förarbetet är grunden till struktur och lönsamhet vilket gynnar er och oss. Vår process styrs via affärssystemet Monitor och vi är certifierade enligt ISO 9001,14000 och 18000.


Ernols kompetens ligger i att förverkliga våra kunders ideer. Allt från detaljkostruktion, mösterskydd/patent tiills dess att produkten ligger färdig att säljas eller användas. Vi ombesörjer allt från ritning, prototyper, förpackningar och även logistiklösningar.

Snabbfakta

Antal anställda

9

Omsättning

24803

Organisationsnr

5561414037

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Underleverantör, Produktutveckling, plast, Gislaved Näringsliv, Legotillverkning, Legoformsprutning